Connect with us

Hír

Marvin Lewis a Bengals Mike McCarthyja

 

Marvin Lewis a 15. szezonját kezdi meg 2017-ben a gyenge 2016-os szezon ellenére. Egy éves szerződése van, viszont szeretné meghosszabbítani, nem gondolkodik a váltáson, és jó esélye is van arra, hogy maradjon. Ő a Bengals Mike McCarthyja.

 

Egy ponton mindenképp szeretnénk megegyezni a folytatásról. Ez mindenkinek megkönnyíti a munkáját a szervezetben” – mondta Lewis. Igaza is van, ha nem kell a stábnak a kirúgástól tartania, akkor jobb munkát végezhetnek. Viszont ezzel a Bengals ugyanott tart, ahol eddig.

 

NFL: AFC Wild Card-Pittsburgh Steelers at Cincinnati Bengals

 

Ugye Mike McCarthy, akivel csúnyán befürdött a Packers az NFC döntőben, mondta azt, hogy ő egy nagyon sikeres edző. Tény, 2010-ben bajnokságot nyert vele a csapat, azóta folyamatosan rájátszásban vannak, de hat éve nem jutottak Super Bowlba, Sőt, amikor közel kerültek is hozzá, akkor is csúnya vége lett. Pedig minden idők egyik legjobb irányítója játszik Green Bayben, ilyenkor törvényszerűen felmerül az edző felelőssége.

 

Ilyen téren Marvin Lewis még jobb edző is nála, hisz neki még Aaron Rodgerse vagy Brett Favre-ja sincs, hol Andy Daltonnal, hogy Carson Palmerrel kezdett varázsolnia. 14 éve vezeti már a Bengalst, ez idő alatt csak négyszer volt a csapatnak negatív mérlege és hétszer volt a csapat a rájátszásban. Sőt 2011 és 2015 között minden évben ott voltak, négyszer pedig (2005, 2009, 2013, 2015) a csoportot is megnyerték. Igaz, 7/7 rájátszástalálkozó vereséggel végződött, de végeredményben egyik csapat sem nyert Super Bowlt. Lewis alatt pedig régóta rezeg a léc, de úgy tűnik, nem akarózik megválni tőle, helyette toporognak egy helyben és bíznak benne, hogy egyszer majd átlépik a saját árnyékukat.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!