Connect with us

Hír

Több csapat is módosítja a jegyárait

 

 

Hiába akadt meg az amerikai futball népszerűségének növekedési üteme az elmúlt években Amerikában, még így is rengetegen kíváncsiak a találkozókra. Ez nem csak a népszerű és jelenleg is jól teljesítő csapatokkal van így, de a nagy múltú klubok nézettsége is – egy-két kivételtől eltekintve – töretlen. A csapatoknak pedig ki kell termelniük a fejlesztésekhez szükséges pénzeket, így nem meglepő, hogy néhányan a jegyek áraihoz nyúlnak az offseasonben.

 

bears

 

Ilyen a Chicago Bears is, akik a szezonbérletek és a sima jegyáraikat is megemelik a 2017-es szezonra. Egy átlagos bérletár 2,6%-al fog nőni, de lesznek olyan helyek, amik egyenesen 4%-al kerülnek majd többe, mint egy évvel korábban. Az egy mérkőzésre szóló jegyárak pedig akár ennél nagyobb mértékben is növekedhetnek, hogy a bérletvásárlásra ösztönözzék a kilátogatókat. A 2016-os teljesítmény nem feltétlenül fogja meggyőzni a szurkolókat és a 2017-es sorsolás sem a legcsalogatóbb. A csoportellenfelek mellett, a Falcons, a Panthers, a Steelers, a Browns és a 49ers lesz a Bears ellenfele hazai pályán.

 

A Chicagóval ellentétben a Browns csökkenteni tervezi jegyárait, de a pontos adatok még nem ismertek. A csapat elmúlt évei alapján ez nem is túl meglepő, ugyanis a csalódott szurkolókat aligha tartja bármi a stadionban, ha még drágulnának is az árak.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!