Connect with us

Hír

Irsay bizakodó a jövővel kapcsolatban

Az Indianapolis Colts elmúlt két szezonja borzalmasra sikeredett. A változás reményében a tulajdonos, Jim Irsay kirúgta a csapat korábbi General Managerét, Ryan Grigsont és a helyére Chris Ballard került.

 

Habár sokáig lógott a levegőben, hogy Grigson mellett a vezetőedző, Chuck Pagano is távozik posztjáról, végül maradhatott a csapatnál. Irsay pedg egyelőre elégedett a két fél közös munkájával, amit a twitteren keresztül a nagyvilággal is megosztott, továbbá a csapat irányítójának, Andrew Lucknak a felépülése is jó úton halad.

 

 

Luck egy vállműtéten esett át az alapszakaszt követően januárban és az orvosok szerint már az edzőtáborokra ismét 100%-os állapotban lehet. Luck az elmúlt két évben folyamatosan bajlódott valami sérüléssel, ez pedig rányomta a Colts szezonjaira a bélyeget. Az egyébként is rendkívül egyszerű és kiszámítható játékhívás (futójáték teljes hiánya) és a szörnyű támadófal pedig arra sem ad okot a Colts híveinek, hogy bizakodóan tekintsenek a jövőbe, ugyanis ezen a téren egyelőre nem mutatkozik változás. Sem a támadófal megerősítésében, sem a running back poszt mélyítésében sem gondolkodik a piacról a Colts – mondjuk nehéz is csapatot építeni, hogyha a tulaj a csapat sikerességénél fontosabbnak tartja, hogy övé legyen a legjobban fizetett irányító a ligában. De legalább a vezetésben rendben vannak a dolgok. Még.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!