Connect with us

Hír

Aki ismeri Gilmore-t, nem lepődött meg rajta, hogy a Pats megszerezte

Stephon Gilmore bankot robbantott a szabadügynökpiacon, de nem egy kis csapat fizette agyon, hanem a regnáló bajnok Patriots. Az 5 éves, 65 millió dolláros szerződése és a 31 millió dolláros garantáltja ráadásul a második legnagyobb a csapat történetében, mindössze Brady kapott ennél nagyobb szerződéseket. Mindezt úgy, hogy a keretben már volt egy Malcolm Butler, aki szintén nagy pénz elé nézett. Nos, aki ismeri Gilmore-t, nem lepődik meg ezen.

 

 

A BostonGlobe beszélt a cornerhez közeli emberekkel és kiderült, hogy Gilmore két dolgot szeret: csendben meghallgatni másokat és a lehető legtökéletesebben végrehajtani a feladatát. Csoda, hogy Bill Belichick hezitálás nélkül leigazolta? A Patriotsban nincsenek szájhősök, nincs trash talk, egyszerűen mindenkinek azt kell csinálnia, amit mondanak neki, és akkor minden jó lesz. Gilmore tökéletes fit.

 

 

“Azt akarja, hogy pontosan megmondják neki, hogy mit várnak tőle, ő pedig azt megpróbálja végrehajtani” – mondta róla Dennis Thurman, korábbi Billses védőkoordinátora. Ráadásul a képességei is megvannak ahhoz, hogy bármit megcsináljon. A 2012-es 1/10-es 185 centi magas, 4,4 másodperc alatt futja a 40 yardot, ráadásul öt szezonnal a háta mögött is még csak 26 éves.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!