Connect with us

Hír

Goff: Közelebb vagyunk, mint gondolják

 

Sokszor volt már így hallottuk már ezt a dumát, a holtszezonban mindenki közelebb van a jó szerepléshez / a rájátszáshoz / a Super Bowlhoz, mint a média gondolja. Ilyenkor még minden játékos optimista saját csapatával kapcsolatban. Most épp Jared Goff, a tavalyi 1/1-es irányító mondott rendkívül pozitív dolgokat a Ramsszel kapcsolatban a napsütötte Los Angelesben.

 

 

“Szerintem sokkal közelebb vagyunk ahhoz, ahol akarunk lenni, mint ahogy az emberek gondolják. Vannak játékosaink, vannak tehetségeink, minden puzzle-darab megvan, amire szükségünk van. Most csak arról szól minden, hogy össze is rakjuk.” 

 

 

Goff épp akklimatizálódik az új főedző, a 31 éves Sean McVay stílusához, akiről állítólag “egy rossz szót sem hallott” még. Ezen kívül örült a szabadügynök-piacon mutatott ténykedésnek is, ahol a támadóoldalra érkezett a veterán bal oldali tackle, Andrew Whitworth, a center John Sullivan és a sebesléptű elkapó, Robert Woods is. Goff nagyban hozzájárulhat majd ahhoz, hogy az elhangzottak igazak is legyenek, hiszen sokkal jobban kell játszania, mint újonc évében.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group