Connect with us

Hír

Goff: Közelebb vagyunk, mint gondolják

 

Sokszor volt már így hallottuk már ezt a dumát, a holtszezonban mindenki közelebb van a jó szerepléshez / a rájátszáshoz / a Super Bowlhoz, mint a média gondolja. Ilyenkor még minden játékos optimista saját csapatával kapcsolatban. Most épp Jared Goff, a tavalyi 1/1-es irányító mondott rendkívül pozitív dolgokat a Ramsszel kapcsolatban a napsütötte Los Angelesben.

 

 

“Szerintem sokkal közelebb vagyunk ahhoz, ahol akarunk lenni, mint ahogy az emberek gondolják. Vannak játékosaink, vannak tehetségeink, minden puzzle-darab megvan, amire szükségünk van. Most csak arról szól minden, hogy össze is rakjuk.” 

 

 

Goff épp akklimatizálódik az új főedző, a 31 éves Sean McVay stílusához, akiről állítólag “egy rossz szót sem hallott” még. Ezen kívül örült a szabadügynök-piacon mutatott ténykedésnek is, ahol a támadóoldalra érkezett a veterán bal oldali tackle, Andrew Whitworth, a center John Sullivan és a sebesléptű elkapó, Robert Woods is. Goff nagyban hozzájárulhat majd ahhoz, hogy az elhangzottak igazak is legyenek, hiszen sokkal jobban kell játszania, mint újonc évében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!