Connect with us

Hír

Joshua Garnett IR listán kezdheti az évet

A napokban lezajlott Lions-49ers trade kicsit hirtelen érte az NFL-et, ugyanis az Oroszlánok két évvel ezelőtti elsőkörös pickjüket áldozták be egy 2019-es ötödik körös pickért cserébe. A csere nyerteseit és veszteseit már kitárgyaltuk, most pedig fény derült a trade egyik lehetséges okára. Ez pedig egy sérülés/lassú felépülés a 49ers támadófalában.

 

 

Joshua Garnett ugyanis a térdével bajlódik a műtétje óta és nagy valószínűség szerint több hetes (hónapos) kihagyás vár rá. A 49ers így nagy valószínűséggel azt választja, hogy IR-re helyezi a játékost, aki így később visszatérhet a szezonban.

 

Helyére Zane Beadles kerülhet a kezdőben, de Laken Tomlinson megszerzésével az egész offensive line variálásra vár. Garnett 11 mérkőzésen kezdett tavaly, mint elsőkörös pick hatalmas felelősség volt a hátán a kezdő left guard poszton. Ezt nem sikerült maradéktalanul megoldania, de az év vége felé (sérülése előtt) már fejlődést mutatott. Az átalakuló csapat körül eddig is sok volt a kérdés, de ez csak tovább borzolja a kedélyeket.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!