Connect with us

Hír

Byron Maxwell a Seahawksban élesztené újra karrierjét

A Legion of Boom a héten elvesztette egyik alapító tagját, azonban most egy másikkal erősödtek, ugyanis a Seahawks úgy gondolta, hogy az egyensúlyt meg kell tartani, ezért leigazolták Byron Maxwellt. A cornerbacket még 2011-ben a hatodik körben draftolta a csapat és négy évet töltött Seattle-ben. Mivel nem tudták megfizetni, így az Eagles igazolta le, ahol közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és hamar elcserélték Miamiba. Azonban idén ott is megváltak tőle. Most Seattle-ben élesztheti újra karrierjét.

 

 

Egyértelműen van mit bizonyítanom. Ez egy újabb lehetőség kimenni a pályára és megmutatni, mit tudok, úgyhogy nagyon várom ezt az egészet. Ebben a ligában igazából mindig bizonyítanod kell. Még akkor is, ha Dwight Freeney-nek hívnak, ő is bizonyítani akarja, hogy még mindig képes kiválóan játszani.

 

Maxwell elég nyilvánvaló választás volt a Seahawks számára, ugyanis a jelenlegi védőkoordinátor Kris Richard edzette seattle-i négy éve alatt is – akkor még DB-coachként. Most lehetőséget kaphat a megtizedelt CB-sorban Shaquil Griffin, Jeremy Lane és Justin Coleman mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!