Connect with us

Érdekességek

Brady kedvenc ellenfele: Pittsburgh Steelers

Ma rendezik a az év egyik legjobban várt és legnagyobb felhajtással járó alapszakasz-meccsét, a New England Patriots @ Pittsburgh Steelers rangadót kvázi az első kiemelésért és a teljes hazai pálya előnyéért. De ezt már biztosan mind tudjátok, úgyhogy térjünk ki inkább arra, hogy hogyan teljesített Tom Brady karrierje során a Steelers ellen:

 

 

  • mérlege: 10-2
  • pontosság: 70%
  • meccsenkénti passzolt yardok: 294
  • TD: 29
  • INT: 3

 

A 111,5-ös passer ratingje a legjobb bármelyik csapat ellen a ligában. Sőt, ez 1991 óta a legjobb az NFL-ben bármelyik irányítótól bármelyik csapat ellen (minimum 10 meccs). Az viszont talán még megdöbbentőbb, hogy Brady 12 éve nem dobott interceptiont a Steelers ellen. A 2005-ös, Chris Hope-nak dobott interceptionje óta hét meccsen 22 TD a mérlege interception nélkül, ami egész egyszerűen fenomenális.

 

Emlékezhetünk a januári összecsapásukra is, ahol a rájátszásban játszi könnyedséggel szedte darabjaira a Steelers zónavédelmét Brady és a Patriots. Mike Tomlinnak és a Steelersnek tehát egyértelműen változtatnia kell valamin, ha meg akarják állítani Bradyéket. Vagy még náluk is több pontot kell felrakniuk a táblára a kiváló támadósorukkal.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!