Connect with us

Hír

Wardot a társai nyomják fel a depth charton

Az 1/4-re kiválasztott Denzel Wardnak nem kellett sok idő, hogy tehetségével lenyűgözze csapattársait és a védőkoordinátor Greg Williamst. Az újonc cornerback már most az első csapat tagja, ebben pedig nagy szerepe volt annak, hogy a veterán játékostársai lobbiztak mellette Williamsnél.

 

 

A védőkoordinátor elmondta, hogy veterán játékosok jöttek oda hozzá, hogy rakja be Wardot az első csapatba, mert egyértelműen jobban játszanak, ha ő is a pályán van. Nagy szó ez egy újonc számára, főleg az a része, hogy elfogadják a társai és könnyen be tudott illeszkedni az öltözőbe is. Williams is ezt emelte ki, mint a legfontosabb tényezőt, hiszen nem elég, hogy valaki jól játszik, a társai tiszteletét is ki kell vívnia, főleg ha még egyetlen snapet sem játszott a profik között. Azt is kiemelte a mester, hogy Ward mellett Myles Garrett is nagyon jól beilleszkedett tavaly, sokkal gyorsabban, mint a legtöbb újonc szokott.

 

Wardot tehát sokat fogjuk látni már a szezon elején is, hiszen Williams elmondása szerint ő a legjobb press man cornerback az utóbbi évekből, akik kijöttek az egyetemről. Nagyon jó alapja van, erre pedig a Brownsnál terveznek építeni, nem véletlenül kardoskodott érte a védőguru.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!