Connect with us

Hír

A Giants szerint kevesebbet ér OBJ, mint Watkins

Korábban írtuk mi is, hogy a Giants megkezdte a tárgyalásokat Odell Beckhammel. Állítólag a csapat meg is tette az első ajánlatát, amit biztos, hogy nem fog elfogadni a csapat legnagyobb sztárja: évi 16 millió alatt ajánlottak neki.

 

 

Azt elég nehéz eldönteni, hogy a Giants ajánlata mennyire komoly. 16 milliót éves szinten Sammy Watkins keres jelenleg a Chiefsnél, akinek 52 meccsen 3 050 yardja és 25 TD-je van. Ezzel szemben Odell Beckham 47 mérkőzés alatt 4 424 yardot és 38 TD-t pakolt fel a táblára, gyakorlatilag össze sem hasonlítható a két elkapó eddig mutatott teljesítménye.

 

Azonban érdemes megjegyezni, egy top (vagy annak gondolt) elkapónak ma nagyjából ennyi az ára: Watkins mellett Brandin Cooks, Mike Evans és DeAndre Hopkins, illetve Antonio Brown keres többet 16 milliónál. Cooks nyilván nem elit, de Evans és Hopkins már OBJ-szint, de ők is csak 16,2 és 16,5 millió dollárt visznek haza, ráadásul mindhárman idén kaptak szerződést.

 

Az NFL íratlan szabályai szerint az kapja a nagyobb pénzt, aki később ír alá, vagyis jó eséllyel Beckham lehet a legjobban kereső elkapó a ligában. Azonban a 18-20 millió dollár/éves szerződést kvázi el is felejtheti, hisz a csapatnak elég csak rámutatnia Evansékre. Hiába, az elkapófizetések nem nőnek olyan ütemben, mint az irányítóké és ezt Beckham is kénytelen lesz elfogadni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!