Connect with us

Hír

A kis Bosa abbahagyja az egyetemi focit

Nick Bosa, az 1/1 legnagyobb várományosa bejelentette, hogy nem lép többet pályára egyetemi csapata, az Ohio State Buckeyes színeiben és helyette sérülésből való felépülésére és az NFL Draftra készül inkább. Arra volt már példa korábban, hogy játékosok kihagytak “tét nélküli” bowl meccseket, azonban Bosa emeli a szintet és egy bajnokesélyes csapatból lép vissza szezon közben – és helyezi a fókuszát az NFL-re.

 

 

Az egyetemi foci és főleg a Buckeyes szurkolói körében elég vegyes érzelmeket váltott ki a döntés, sokan támogatják, sokan viszont megvetik Bosát ezért. Felhozzák ellene, hogy nem igazi csapatjátékos és nem a csapat érdekeit tartja szem előtt. Ami nyilván részben igaz is, azonban a jövőjére is gondolnia kell, és valószínűleg ő maga az egyetlen, aki valóban Nick Bosa érdekeit tartja szem előtt – másokat ez annyira nem érdekel.

 

A szakértők szerint Nick Bosa a number one játékos az idei drafton és ezen semmit sem változtat ez a döntés. A legtöbbek szerint jobb prospect, mint testvére, Joey volt, aki jelenleg szintén sérüléssel bajlódik, de egyébként a liga egyik legjobb pass rushere. Képzeljük el, hogy akkor az öcsi mire lehet képes.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!