Connect with us

Hír

Russell Wilson mindössze másodszor játszik szülőállamában NFL-meccset

Russell Wilson 1988-ban Cincinnatiben látta meg a napvilágot, most vasárnap pedig hazatér szülőállamába, és mindössze másodszor lép pályára Ohióban profi karrierje során. Négy éve Cincinnatiben, most pedig Clevelandben teszi mindezt.

Izgatott vagyok, hogy itt játszhatok. Ohióból származom, Cincinnatiben születtem, de nem játszottam még Clevelandben. Gyerekkoromban sokan néztem ezeket a meccseket, mert Cincinnati, Ohio, Cleveland, értitek. Izgatott vagyok, először játszom itt. Úgy hallottam, elég kemény környezet, és nagyon hangos. Remek szurkolótáboruk van, és nagyon jó csapatuk is. Készen kell állnunk

– mondta Wilson, via PFT.

A Seahawksnak több ideje volt felkészülni a meccsre, hiszen Wilsonék csütörtök esti rangadót játszottak, a Browns viszont hétfő estit a 49ers otthonában. Wilson utolsó ohiói látogatása egyébként nem sült el valami jól, a Bengals 27-24-re megverte a Seahawkst, az irányító 15/23, 213 yard, TD, INT statisztikai lappal zárt.

A Seattle egy elkeseredett Brownsszal találkozik most, Mayfieldék nem engedhetik meg maguknak, hogy 2-4-gyel kezdjenek, azonban az MVP-formában játszó Wilsont nehéz lesz megfogni. Nem segíti a Seahawkst, hogy a támadófal több sérüléssel is bajlódik, a Browns legerősebb egysége pedig épp a védőfal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!