Connect with us

Hír

Megszenvedték a fordulót az elkapók

Nem volt szerencséjük az elkapóknak a hétvégén, többen is komolyabb sérüléseket szenvedtek.

A Dolphins egész szezonra elveszítette a legjobb elkapóját, a draftolatlan újonc Preston Williamst – Brian Flores elmondása szerint a játékos térde sérült. Williams 32 elkapásból 428 yardot szerzett a szezonban.

DeSean Jacksonra is műtét vár, a szezon elején megsérült hasizma nem javult a rehabilitáció során, így most a műtéthez folyamodnak, amivel legalább 4-6 hétre partvonal mellé szorul, de minden bizonnyal a szezon hétralévő részét kihagyja, legfeljebb a rájátszásra térhet vissza – persze amennyiben bejut az Eagles.

Adam Thielen sincs rendben, rásérült a combhajlítójára. Mike Zimmer nem is akart a lehetséges visszatérésről beszélni, jó eséllyel a csapat 12. heti bye weekje után térhet vissza.

A Colts TY Hilton és Devin Funchess után az idei második körös Parris Campbellt is elveszítette. Campbell karját műteni kellett, de nem kerül IR-re. 15 elkapásból 115 yardot és egy TD-t szerzett idén.

Ugyan nem elkapó, de Le’Veon Bell térde is megsérült. A Jets futójának állapotáról még semmi konkrétat nem tudni, de jól jellemezné a csapat szezonját, ha az óriási pénzekért leigazolt CJ Mosley után Bell is hosszabb időre kidőlne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!