Connect with us

Hír

Rivers elköltözött San Diegóból, érik a szakítás a Chargersszel?

Philip Riversnek lejár a szerződése, így szabadügynökké válik márciusban, és egyelőre nem tűnik úgy, hogy a Los Angeles Chargers rohanna hosszabbítani a veterán irányítóval. Rivers pedig elköltözött San Diegóból Floridába, hogy közelebb lehessen családjához – írja Chris Mortensen.

Rivers és felesége Alabamában nőttek fel, és közelebb akartak kerülni gyökereikhez. Ez leginkább azért érdekes, mert amikor a Chargers elköltözött San Diegóból Los Angelesbe, akkor a Rivers család nem mozdult, hogy a gyerekeknek könnyebb dolga legyen, az irányító pedig minden reggel megtette a forgalomtól függően 2-3 órás utat a csapat létesítményébe. Épp ezért érdekes a mostani döntés, ami sokat elárulhat a játékos jövőjéről.

A 38 éves Rivers annyit mondott, hogy még nem tudni, a focival kapcsolatban mit jelent ez, de ideje volt közelebb kerülni az “otthonához”. A szezon végén az öltözője kipakolásakor egyébként azt mondta, hogy folytatni szeretne pályafutását, de tudja, hogy nem feltétlen a Chargersnél teszi majd ezt. Az biztos, hogy ezzel még inkább csökkentek az esélyei, hogy jövőre Chargers-mezben láthassuk Riverst, a szabadügynök piac pedig borzasztóan érdekesnek ígérkezik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!