Connect with us

Érdekességek

A Cowboys bármikor elcserélheti Amari Coopert

A Dallas Cowboys idén kötött egy 5 éves, 100 millió dolláros szerződést Amari Cooperrel, amiből 40 millió dollár teljesen garantált (erről bővebben itt írtunk). Egy ilyen volumenű szerződéskötés után azt hihetnénk, hogy az elkapó helye betonbiztos a csapatban, pedig nem – speciel még spórolna is rajta a Dallas, ha elcserélné.

 

 

A Cowboys állítólag nagyon szeretné megszerezni a Jetstől a safety Jamal Adamset. Ezzel kapcsolatban röppentek fel olyan teóriák, hogy Cooper része lehet egy esetleges cserének. Hogy ennek van-e bármilyen valóságalapja, azt nehéz megmondani, ettől függetlenül Cooper elcserélése abszolút lehetséges.

 

A csapat úgy adott neki 40 millió dollár garantáltat, hogy abból mindössze 10 millió dollár volt az aláírási bónusz. Egy csere esetében tehát mindössze ennyi halott pénzt kell elkönyvelni, és mivel Cooper idei cap hitje 12 millió dollár, még 2 milliót spórolhatna is a Cowboys.

 

Nem valószínű egy ilyen forgatókönyv, a házat semmi esetre sem tegyük fel rá, de tekintve, hogy milyen erős az idei WR-piac, annyira nem is elképzelhetetlen. Ha a Cowboys például egy 1. körös pickért oda adná az elkapót valakinek (ilyen szerződését ez a minimum, amennyit megér), akkor kvázi 10 millióért vásárolna egy 1. körös cetlit, és ezzel együtt egy fiatal tehetséget 4 évig rettenő olcsón.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!