Connect with us

Hír

A Seahawks ajánlatot tett Devonta Freemannek, de a futó több pénzt akar

A Falconstól elküldött Devonta Freeman után nem nagyon érdeklődtek eddig a csapatok, most viszont Adam Caplan arról számolt be, hogy a Seahawks megtörte a jeget. A gárda egy évre 4 millió dollárt ajánlott a futónak, amit Freeman visszautasított, mivel ennél többet szeretne.

A Seahawks papíron jól áll futókból, Chris Carson és Rashaad Penny bőven átlag feletti duót alkotnak – vagyis alkotnának, ha nem épp sérülésből lábadoznának. Legrosszabb esetben 1-2 kihagyott mérkőzés azonban még nem a világ vége, így nem csoda, hogy a csapat nem akart relatíve nagy pénzt adni Freemannek. A Seattle egyébként Marshawn Lynch-csel és Carlos Hyde-dal is tárgyalt korábban, nem kizárt, hogy egyikük lesz majd a befutó.

Ami Freemant illeti: a futó feltehetően arra játszik most, hogy a szezon kezdetig megsérül valahol egy kezdő, így kedvezőbb feltételeket harcolhat ki magának. Nagy pénzre ugyanakkor így sem számíthat, évi 4-5 milliós fizetés lehet számára a maximum. Állítólag az Eagles és a Jets is érdeklődik iránta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!