Connect with us

Hír

Nyáron jön a Hard Knocks továbbfejlesztett változata

Rengetegen imádjuk a Hard Knocks című sorozatot, ami egy NFL-csapat edzőtáborába enged bepillantást nyerni egy átlagnézőnek az HBO jóvoltából. Legutóbb a JJ Watt vezette Houston Texans volt terítéken, de láthattuk már az Atlanta Falconst, a Cincinnati Bengalst vagy a New York Jetset is, hogy csak néhány példát említsek. Most azonban még jobban beláthatunk majd a kulisszák mögé.

 

knxv all or nothing arizona cardinals_1458581740351_34498157_ver1.0_640_480

 

All or Nothing” címmel érkezik egy új sorozat, ami az Arizona Cardinals teljes szezonját mutatja majd be nekünk. Ezt már le is forgatták, tehát a Cardinals 2015-ös, NFC-döntőig jutó idényéről fog szólni. Az “All or Nothing” Carson Palmer 2014-es ACL-szakadásával kezdődik majd, bepillantást kaphatunk a 2015-ös Draftba is, majd a teljes szezonon keresztül végigkísérhetjük Bruce Arians legénységét.

 

A sorozat az Amazon Videon lesz megtekinthető. Mi nagyon kíváncsian várjuk az egészet, a fókuszban állítólag Steve Keim general manager, Bruce Arians főedző, Larry Fitzgerald, Carson Palmer, Patrick Peterson és Tyrann Mathieu lesz majd.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!