Connect with us

Draft

Final Mock draft ’24 – Alatriste

Induljon már az a draft!

1/1 Chicago Bears (from Panthers)
Caleb Williams
QB, USC

Az egyértelmű.

1/2 Washington Commanders
Drake Maye
QB, North Carolina

El akarják hinteni a Jayden Daniels vonalat, de én nem ülök fel rá. A két játékos között osztálykülönbség van a szememben.

1/3 New England Patriots
JJ McCarthy
QB, Michigan

Bármennyire is félnék ebbe a támadósorba betenni egy újonc irányítót, a csapat elkeseredettsége túlmutat ezen a problémán. Az előző Michigan irányító végülis egész jól bevált…

1/4 Arizona Cardinals
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

Kyler Murray nem tért vissza rosszul a tavalyi szezonban, de ahhoz, hogy idén ez a csapat eredményeket érhessen el, kell köré végre rendes elkapójáték. Harrison leesett a csapatnak, rohannak is kiválasztani.

1/5 Los Angeles Chargers
Malik Nabers
WR, LSU

Szeretnék pók lenni a falon, amikor végül Joe Hortiz general manager és Jim Harbaugh vezetőedző eldönti, hogy itt elkapóra vagy támadófalemberre van nagyobb szükségük. Az ultimate megoldás persze egy védő volna ezek után, de szerintem nem lehet egyszerűen átnézni azon a needen amit Williams és Allen távozása okozott.

TRADE 1/6 New York Jets
Rome Odunze
WR, Washington

A Jets odaadja a jövő évi 2. körét és all-int mond az idei évre. Mike Williams egészsége erős kérdés, szerződése pedig csak 1 évre szól, ha Rodgers komolyan gondolja, hogy még 2-3 szezont is focizna, kell egy biztos célpont Garrett Wilson mellé.

1/7 Tennessee Titans
Joe Alt
T, Notre Dame

A Titans vezetőségének homloka erősen gyöngyözött, amikor becserélt a Jets, de végül nem az ő célpontjukat vitték ki. Tavaly minden irányítója megsérült a csapatnak, idén ez nem fordulhat elő mégegyszer. Alt és Skoronski a liga legerősebb LT-LG duója lehet 1-2 éven belül.

1/8 Atlanta Falcons
Jared Verse
ED, Florida State

Lassan nem élnek olyan szurkolók, akik emlékeznek még az utolsó tisztességes Falcons pass rusherre. Érkezett Cousins, így azonnal kell az eredmény, ezt pedig Verse adja meg leginkább az idei classból.

1/9 Chicago Bears
Byron Murphy
DT, Texas

A Bears védelme sokat javult 2023 második felében, de még mindig nincs kész. Eberflus rendszerébe nagyon hiányzik egy belső pass rusher defensive tackle. Murphy a legjobb ebben idén.

1/10 New York Giants
Quinyon Mitchell
CB, Toledo

Egy kis extra jövő évi muníció begyűjtése után tovább folytatják a régi siker receptjét és építik a védelmet. Mitchell azonnal első számú cornere lesz a csapatnak, aki a jó védőfal mögött igazi playmaker is lehet.

1/11 Minnesota Vikings
Jayden Daniels
QB, LSU

Én nem ülök azon a vonaton, ami azt sugallná, hogy ezért a játékosért fel kéne cserélni, de ha leesett idáig, elhozzák. A csapat célpontja szerintem McCarthy lett volna, de őt elvitték mielőtt felcserélhettek volna érte.

1/12 Denver Broncos
Brock Bowers
TE, Georgia

Túl kell élni az évet. Az irányítószoba nem túl minőségi, de Paytonnal megegyeztek, hogy idénre érje be ennyivel, jövőre tiszta lappal hozzányúlnak a poszthoz. Jön egy első számú célpont, TE/slot elkapó, aki jobb lehet Payton kezei alatt mint a prime Jimmy Graham.

1/13 Las Vegas Raiders
Michael Penix Jr.
QB, Washington

Minshew híd megoldásra érkezett, ami megadja a lehetőséget, hogy ne kelljen fejvesztve rohanjanak a drafton. Penix azonban elérhető náluk és tökéletesen illeni fog az újjászerveződő Raidersbe.

1/14 New Orleans Saints
Taliese Fuaga
T, Oregon State

A Saints needre draftol a kezdő tackle párosukból a jobb pedig lehet kihagyja az idei évet, a rosszabbat pedig lassan kukázni kell. Fuaga illik a fizikális stílusukhoz.

1/15 Indianapolis Colts
Dallas Turner
ED, Alabama

Ballard atlétákat draftol, Turner pedig a legatletikusabb idei pass rusher. A poszton egyébként is elférne az erősítés a csapatba.

1/16 Seattle Seahawks
JC Latham
OL, Alabama

Akár right tackle-be is be lehet állítani, ha Lucas nem tér vissza újonc szintjére, de guardként talán még jobb lehet a mozgását/erejét látva.

TRADE1/17 Pittsburgh Steelers
Cooper DeJean
CB, Iowa

A class legjobban szerelő defensive backje, aki tud szélen és a slotban is játszani és playmaker képessége is van. Steelers kompatibilis játékosnak hangzik.

1/18 Cincinnati Bengals
Troy Fautanu
OL, Washington

A széleken idénre megvannak, így egyelőre guardként kezdhet, hogy aztán jövőre a lejáró Trent Brown helyét akár át is vegye. Burrow megvédése mindenek előtt.

1/19 Los Angeles Rams
Laiatu Latu
ED, UCLA

Donaldot pótolni egy az egyben lehetetlen, de a nyomásszámot fent kéne tartani. Latu fényévekkel jobb mint a Hoecht, Byron Young jelenlegi kezdő sor.

1/20 Jacksonville Jaguars
Adonai Mitchell
WR, Texas

Tele van a keret második számú elkapóval. Mitchell tehetsége ver mindenkit, de ahhoz hogy ez kijöjjön, kordában is kell tartani és motiválni. Az előkerülő cukorbetegsége tisztázta picit a redflageket, de tehetségben belőle kinőhet egy első számú játékos.

1/21 Miami Dolphins
Jer’Zhan Newton
DT, Illionis

Christian Wilkins távozott és nem jött minőségi pótlás. Newton könnyen az lehet.

1/22 Philadelphia Eagles
Terrion Arnold
CB, Alabama

A Slay, Bradberry sor nagyon öregszik. Arnold fizikális és playmaker. Egyenes vonalban csak közepes, de a fenti duónál még mindig gyorsabb.

1/23 Minnesota Vikings (from Browns)
Graham Barton
G, Duke

Akár guard lesz akár center, itt minőségi javulást hoz a posztra. Kár, hogy nincs belőle kettő.

1/24 Dallas Cowboys
Ladd McConkey
WR, Georgia

CeeDee Lamb kezd nagyon egyedül lenni. McConkey-val jól rotálhatják egymás a szélen és a slotban is.

1/25 Green Bay Packers
Olu Fashanu
T, Penn State

Rasheed Walker korrekt megoldás, de Fashanu egy jobb játékos. Igazi passzblokkoló, könnyed mozgású left tackle. Ebben hasonlít a távozó Bakhtiarira. 2011 óta az első nem irányító támadója lenne a csapatnak az első körben – akkor is tackle volt a választás.

1/26 Tampa Bay Buccaneers
Zach Frazier
C, West Virginia

Az Opeta – Hainsey – Mauch kezdő sor arra jó, hogy Mayfield idénye hamar véget érjen. Frazier bárki helyére be tud állni.

1/27 Arizona Cardinals (from Texans)
Nate Wiggins
CB, Clemson

Vékony corner, aki viszont lefutja a gepárdot is. Az egyik szélt rá lehet bízni, ahova bőven kellene segítség a csapatnak.

1/28 Buffalo Bills
Brian Thomas Jr
WR, LSU

Thomas szerintem nem fog olyan korán elkelni mint gondoljuk. Eléggé one trick pony játékos, aki gyorsan fut mélyre. Allen mondjuk pont képes akár sokszor odadobni neki a labdát.

1/29 Detroit Lions
Marshawn Kneeland
ED, Western Michigan

A Lions egyedien értékel játékosokat. Kneeland meglepő pick, de Hutchinson túloldalán nem vehető biztosra, hogy Davenport végig tudja játszani az idényt. Fejlesztendő de remek agilitású fiatal pass rusher jön.

1/30 Baltimore Ravens
Amarius Mims
T, Georgia

Mims rettentően atletikus és erős játékos, de 8 kezdő meccse van és több sérülése is volt már. A Ravens amúgy is minden drafton behúzza a csúszó, de egyébként remek játékosokat. Ez most sem változik.

1/31 San Francisco 49ers
Kool-Aid McKinstry
CB, Alabama

McKinstry szerintem első körös tehetség, aki igazi shutdown corner volt az egyetemen. Nem elit atléta, de annyira nem is rossz amilyennek be van időnként állítva.

1/32 Kansas City Chiefs
Kingsley Suamataia
T, BYU

A Chiefs támadófala újra romokban. Egyszer már elbuktak egy döntőt amiatt, hogy Mahomes az életéért menekült. Vannak bent a konszenzus alapján többre értékelt játékosok, de Suamataia lehet egy első körbe csúszó sleeper. Mindene megvan, hogy kiemelkedő tackle legyen.

1 Comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!