Connect with us

Hír

RGIII a Brownsban!

A Cleveland Browns leigazolta a nem is olyan rég még 1/2-es, év újonc támadó Robert Griffint. A Washington Redskinsből lassan kiutált és a kezdőből kiszorult irányító 2 évre, 15 millió dollárért írt alá, amiből 6,75 millió garantált.

rgiii browns

 

A Heisman győztes irányítóért 2012-ben három első kört és egy második kört adott a Redskins a Ramsnek. Első évében Pro Bowlba választották és rájátszásba vezette a csapatot, ám a sérülések miatt azóta nem sikerült visszatalálnia korábbi ellenállhatatlan formájához. Az is kérdés volt, hogy egyáltalán talál-e magának csapatot.

 

RGIII-nak ez lesz az utolsó esélye, aki Clevelandben megbukik, nem nagyon szokott további lehetőségeket kapni. Jó eséllyel kezdeni is fog, főleg, ha Carson Wentz mellett dönt a Browns, akinek nem ártana egy év tanulás. Ezzel együtt Josh McCown átadólistára került. Ennek vélhetően Ryan Fitzpatrick örül a legkevésbé, hiszen a karrierje legjobbját hozó irányítónak még nincs csapata, a New York Jets pedig már korábban is érdeklődött McCown iránt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!