Connect with us

Draft

Chester Final Mock Draft

image

Már csak egyet kell aludni, és kezdetét veszi az NFL 2016-os játékosbörzéje! A múltkori mockomban már felvázoltam pár akkori elképzelésemet, viszont vannak elég nagy változások az akkori pickjeimhez képest. Hogy mik azok, a cikk elolvasása után kiderül. (A posztok azt jelzik, adott játékos hol fog játszani az őt kiválasztó csapatban)

 

Los Angeles Rams

1/1: Jared Goff, QB, California

Igazából egy az egyben bemásolhatnám a múltkori indoklást is. Goff helyi srác, a legkészebb irányító az idei felhozatalból, nincs kérdés.

 

Philadelphia Eagles

1/2: Carson Wentz, QB, North Dakota State

Nos, most már nem kell pirossal írnom, hiszen azóta az elképzelt trade-et hivatalosították. Dupla vagy semmi az Eagles részéről is, de abszolút logikus lépés volt felmenniük a két top QB közül az egyikért. Wentz pedig ha jó képzést kap, akkor elég nagy király lehet a következő 10+ évben.

 

San Diego Chargers

1/3: Laremy Tunsil, OT, Ole Miss

Várják a hívásokat San Diegoban, de senki nem tud megfelelő ellenértéket kínálni, így behúzzák a sokak által a draft legjobb játékosát azért, hogy idén ne verjék agyon Riverst.

 

Dallas Cowboys

1/4: Jalen Ramsey, CB, Florida State

A két agysebész pass rusher miatt Bosa lenne talán a legnagyobb need, viszont Ramsey meg jobb játékos, nagyobb playmaker lehet, mint Bosa.

 

Jacksonville Jaguars

1/5: Joey Bosa, DE, Ohio State

Nagyon imádják Myles Jacket arrafelé, és talán somkescreen az, ami a térdével kapcsolatban megjelent a héten, de szerintem lemondanak róla Jacksonville-ben, helyette felturbózzák a pass rush-t.

 

TRADE! Tennessee Titans (1/15 + 2/43 + 5/140)

1/6: Ronnie Stanley, OT, Notre Dame

A Titans óvakodva a Browns és a 49ers helyzetétől félve, bejön eléjük, hogy kivigye a második legjobb támadófalembert.

 

San Francisco 49ers

1/7: DeForest Buckner, DT, Oregon

A Jets végül lemond a Wilkerson trade-ről, így a 49ersnek sincs különösebb oka hátramenni, így ki mást húznának, ha nem egy Oregon játékost? Ezzel újra összeállhatna az Armstead-Buckner duó, csakúgy mint az egyetemen.

 

Cleveland Browns

1/8: Paxton Lynch, QB, Memphis

Moneyball ide vagy oda, innen nem fognak kitrade-elni. Mivel lehet kezdeni egy rebuild-et, ha nem egy irányító draftolásával? Lynch bőven nem éri meg a 8. picket, de annyi cetlije van a Brownsnak a top100-ban, hogy bőven belefér nekik egy ekkora reach.

 

Tampa Bay Buccaneers

1/9: Vernon Hargreaves III, CB, Florida

Helyi srác, BPA és need szerint is ideális, nincs miről beszélni.

 

New York Giants

1/10: Laquon Treadwell, WR, Ole Miss

Valószínűleg nem fognak emiatt kedvelni a Giants fanok, talán a legnagyobb WTF a draftban ő. 10. helyet sem ér, és nem feltétlen az elkapó a legnagyobb hiányposztja a Giantsnek, ráadásul Victor Cruz a hírek szerint tökéletes állapotban lesz a szezon kezdetére. Mégis, Eli Manninget a legjobban talán úgy lehet megvédeni, ha több fegyvert adnak a kezébe, elvégre nem sokáig dajkálgatja magánál a lasztit. Treadwell személyében lenne egy torony, aki biztos kezű, és itt nem lesz hátrány a lassúsága, főleg OBJ mellett.

 

TRADE! Oakland Raiders (1/14 + 4/114)

1/11: Ezekiel Elliott, RB, Ohio State

A Raiders előbb kapcsolt a Dolphinsnál, és kiviszik a legjobb futót a boardról, egy ilyen lépéssel válhatna teljessé a Raiders támadósora.

 

New Orleans Saints

1/12: Shaq Lawson, DE, Clemson

Hiába nagyobb need a fal belsejének az erősítése, a Saints szerintem a pass rush-án kíván javítani, erre Lawson pedig tökéletes játékos lesz.

 

Miami Dolphins

1/13: Myles Jack, OLB, UCLA

Az utolsó blue chip játékos is elkel. A Dolphins van olyan helyzetben, hogy belefér nekik akkor is, ha netán a térde nem jön rendbe a szezon nyitányára. Hiába kéne nekik kezdő corner, a kevés cap space és a sok jövőre lejáró szerződés miatt egyes posztok mélyítésén is el kell gondolkozniuk, ez pedig BPA alapon Jack.

 

Chicago Bears

1/14: Sheldon Rankins, DE, Luisville

Esélyes, hogy alapból is őt húzták volna, így viszont nyertek mellé egy kis extra picket, plusz a fizetése is kevesebb lesz kicsivel mintha a 11. helyen húzták volna ki. A pass rush erősítése sem elképzelhetetlen forgatókönyv a maciknál, de Foxot ismerve inkább a védőfalból akarnak egy brutálisan erős egységet csinálni.

 

Baltimore Ravens

1/15: William Jackson III, CB, Houston

Kaptak plusz cetlit, és az egyik nagy needre sikerült húzniuk egy kiváló játékost, a Ravens légvédelme nem volt valami acélos tavaly.

 

Detroit Lions

1/16: Kevin Dodd, DE, Clemson

Adná magát Conklin, de szerintem inkább a védelembe fognak húzni, azon belül is a pass rush lesz a prioritás.

 

Atlanta Falcons

1/17: Noah Spence, DE, Eastern Kentucky

Talán reach, talán nem. Karakterproblémás, viszont baromi tehetséges játékos. Én szigorúan a ligautolsó pass rush megerősítését tűzném ki célul az első körben, és nem az elkapó vagy a linebacker sor erősítését.

 

Indianapolis Colts

1/18: Jack Conklin, OT, Michigan State

Az ölükbe hullott gyakorlatilag Conklin, így nem restek sprintelni leadni a nevével ellátott cetlit.

 

Buffalo Bills

1/19: Reggie Ragland, MLB, Alabama

Ragland szerintem nem illene 4-3-as védelembe, és bár futás ellen és fizikailag kiváló, coverage-ben nem a legjobb. De ezt a Ryan & Ryan Co. lesz*rja, mert bele vannak zúgva Raglandbe, max majd jól ráfáznak.

 

New York Jets

1/20: Leonard Floyd, OLB, Georgia

Így hogy Lynch nem opció, marad az OLB poszt foltozása, amire Floyd lassan steal a 20. helyen, egyre többre taksálják a kinti szakértők is.

 

Washington Redskins

1/21: A’Shawn Robinson, NT, Alabama

A pocsék futás elleni védelmen változtatni kell. Robinson szerintem egydimenziós, de a futás ellen talán az egyik legjobb DT a classban, Norman érkezésével pedig a CB poszt nem első körben orvosolandó probléma, már ha egyáltalán az.

 

Houston Texans

1/22: Corey Coleman, WR, Baylor

Sokáig úgy voltam vele, hogy ez túl nyilvánvaló lenne, de basszus, elég brutál védelem van Houstonban, bőven elég lesz a 2-3. körben húzni oda. Broki válláról viszont le kell venni a terhet, amire a Hopkins-Miller kettős talán kevés, de Colemannel már nem lehetetlen feladat.

 

Minnesota Vikings

1/23: Josh Doctson, WR, TCU

Azt hiszem ehhez sem kell különösebb magyarázat, kellenek a célpontok Theodore-nak, Doctson pedig pusztítani fog.

 

Cincinnati Bengals

1/24: Darron Lee, WLB, Ohio State

Hawkot cutolták, Burfict eltiltott, Dansby öreg, kellenek a rotációs játékosok, Lee meg akár rögtön a kezdőben is találhatja magát. Steal itt véleményem szerint, bár sokáig gondolkoztam közte és Reed között. Will Fuller nálam fel sem merülhet első körben, így az elkapó picket kizárnám.

 

Pittsburgh Steelers

1/25: Karl Joseph, SS, West Virginia

Egy kis meglepetés. A DT class mély, CB posztra tavaly két újoncot is húztak, talán idén megadják nekik a bizalmat. Kicsit uncsi volt már a sok Billings meg valamelyik CB pick, szerintem rámennek Joseph-re, aki a legjobb safetyk között emlegetnek a classban, és 1/25-re talán nem is akkora reach, bár a térde nála is kérdéses.

 

Seattle Seahawks

1/26: Robert Nkemdiche, DT, Ole Miss

Ezen nem változtattam, számomra egyértelmű, hogyha bent van Nkemdiche, akkor őt viszi is a ‘hawks. Egy SPARQ huszár, aki viszont megfelelő neveléssel könnyen az elitben találhatja magát évekkel később.

 

Green Bay Packers

1/27: Vernon Butler, NT/DE, Louisiana Tech

Billingsnél annyiból jobb, hogy NT és DE poszton is használható, én nagyon kedvelem, remélem le is csúszik idáig.

 

Kansas City Chiefs

1/28: Eli Apple, CB, Ohio State

Tőle sem vagyok hanyatt esve, de inkább ő, mint Fuller elkapónak. Arról nem is beszélve, hogy hiányposztra érkezne.

 

Arizona Cardinals

1/29: Andrew Billings, NT, Baylor

Váratlan, de szerintem lenne benne ráció. Billings ugyan 4-3-as védelembe talán jobban illene, de egy ekkora monstrum sok variációs lehetőséget biztosíthat a Cardinalsnak. Kelly sem halott ötlet, ahogy egy OLB vagy CB sem, de vele teljes lehetne a Cardinals D-line.

 

Carolina Panthers

1/30: Mackensie Alexander, CB, Clemson

Norman távozásával felszabadult egy igen tetemes összeg a Panthers fizetési keretéből, így lesz pénz a fontosabb FA-k megfizetésére jövőre, így nyugodtan szétnézhetnek a hiányposztokra. A DE pickek nem tetszettek, így marad Alexander, akinek a dolgát a Panthers front7 jelentősen megkönnyítheti majd.

 

Denver Broncos

1/31: Jarran Reed, DE, Alabama

Bent van Decker és Whitehair, mégis inkább Malik Jackson helyét próbálják befoltozni. Reed ugyan nem jó pass rusher, de futás ellen gyilkol, így a denveri védelem továbbra is ligaelit maradhat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!