Connect with us

Fantasy

Fantasy Fix 2016 #6

Megjöttek eheti ajánlásaink fantasy terén!

 

fantasyfix

 

START

 

Carson Palmer

 

Palmer pihenten tér vissza, letudta két legkeményebb meccsét, és a liga végén loholó Jets-defense ellen 300+ yardra és legalább 2-3 TD-re számíthatunk tőle. A sérült ARI O-fal fellélegezhet a Jets pass rushának hiánya alatt.

 

knxv%20carson%20palmer%20arizona%20cardinals_1451246081101_29014663_ver1-0_640_4801

 

Kelvin Benjamin

 

Benjamin visszakapja Newtont, és bárkit állít rá a Saints, botrányosan jó matchupja lesz. Nyugodtan várhatunk tőle 15-20 pontos napot, ha Cam fejében takarékon maradnak a démonai.

 

Lamar Miller

 

Miller a Colts run defense (létezik ilyen?) ellen elveszítheti TD-szüzességét, és ha jól megy neki a játék, ezt 100 yard felett abszolválja majd. A Vikes elleni meccs kivételével nem ment 80 futott yard alá eddig, és kétszer 25 feletti elkapást is bemutatott. Bízni kell benne.

 

Jamaal Charles

 

Charles a még mindig puha Raiders-védelem ellen fog megindulni, valószínűleg hasonló módon, ahogy Terrance West tette ezt két hete. Az oaklandi csapat még mindig szenved a futások megfogásában, ezért is engedett West-nek 113 yardot, meg egy TD-t.

 

Stephon Tuitt

 

Heyward kiülésével Tuitt megszerezheti első sackjét a szezonban, Tannehill egyáltalán nem érzi a zsebet ebben a szezonban, ha valaki nem egyenesen az arcába fut, nem fogja észrevenni, és biztos a sack.

 

Jadeveon Clowney és Whitney Mercilus

 

A Colts O-line ellen van még kérdés?

 

192l5len9ko6pjpg1

 

Ravens és Seattle linebackerek

 

A héten a két legtöbb tackle-t produkáló meccsen a Ravens és a Seattle félelmetes linebackerjei fogják a főszerepet kapni. Orr, Wagner, illetve kisebb mértékben Mosley és Wright nagyon odaverhetnek nem csak a pályán, hanem fantasyban is.

 

12_stateoflbs_news1

 

HAIL MARY

 

Quincy Enunwa

 

A Jets keretében végleg átvette Decker helyét, és ugyan a Cardinalsnak rettentő erős a passzvédelme, Enunwa fizikalitása ezen áttörhet, és ha megfelelő targetet kap, akkor igazán jó móka lehet indítani őt.

 

Deone Bucannon

 

A Jets ellen nem feltétlenül lesz rossz meccse, ahogy eddig történt a szezonban, viszont nagy játékokat se várjunk tőle. Ha éppen felé dobálnak, akkor pöröghet a pont, de csak akkor ajánlom, ha nagyon nincs más.

 

SIT

 

Matt Forté

 

A tündérmesének vége, az első hetek pro-formája nem volt fenntartható. A Jets fala és Powell jelenléte limitálni fogja Forté erejét a földön, így csak a légitámadásokban jeleskedhet igazán – a Cardinals ellen viszont ez nem életbiztosítás. Még Decker hiányával sem merném ajánlani, arra ott van Enunwa.

 

USP NFL: NEW YORK JETS AT BUFFALO BILLS S FBN USA NY

 

Cameron Meredith

 

Nem kell csodát várni, Royal és Jeffery is játszani fognak, Meredith pedig szépen visszacsúszik az átlagához – két héten egymás után még Julio sem tud bomba formát mutatni. Pláne, ha megkapja Amukamarát cornernek.

 

Jeremy Kerley

 

A 49ers slot elkapója eszméletlen mennyiségű célpontot kap, és az elmúlt két hétben top elkapóként mutatkozott be végre. Ezen a héten azonban Kaep fog neki dobálni (nem is merjük még, mire képes ennyi kihagyás után), és Robey-Coleman fogja követni őt, aki a 3. legkevesebb fantasy pontot engedi route-onként, és idén még nem engedett TD-t.

 

Jeremy Hill

 

Sok apró sérülés hátráltatja Hillt, aki a Jamie Collins* fémjelezte Pats run defense ellen sok jóra nem számíthat. Meccsenként átlag 45 yardot tesz meg, de a Denver elleni 2 TD-s napon kívül nem volt még jó teljesítménye. A passzjátékban lényegében nem vesz részt, a szezonban eddig 7 target, 3 catch, utóbbi teljes egészében a Steelers ellen.

 

UPDATE: Collins nem játszik.

 

DeVante Parker

 

A teljesen széthullóban levő Dolphins esetében Parker teljesítményét nem csak az általános szürkesége, de Tannehill borzasztó játéka, a Steelers pass rush-a és William Gay bombajó teljesítménye is megfojthatja.

 

Rams D-line

 

Nem az eheti lesz a nagy meccse a Los Angeles falának, kevés tackle fog a scrimmage körül történni, várhatóan nem lesz nagy ponttermelés.

 

hi-res-d3bf1011a0e9ae4ec7b2625365ceae5f_crop_north1

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!