Connect with us

Hír

Brady nem lepődne meg, ha elcserélnék

Jelenleg Jamie Collins az egyik legfelkapottabb NFL-es téma, hisz semmi előjele nem volt, hogy elcserélné őt a Patriots. Ahogy annak sem, hogy például Logan Mankinst elcserélik. A Boston Herald megkérdezte Tom Bradytől, hogy szerinte ilyen megeshet-e vele:

 

Simán. Muszáj rájönnöd arra, hogy a világ megy tovább nélküled. A legjobb, amit tehetsz, hogy keményen dolgozol, kihozod magadból a legjobbat és bízol benne, hogy a teljesítményed önmagáért beszél

 

New England Patriots v Houston Texans

 

Brady idén szárnyal, jó esélye van az ötödik Super Bowl gyűrűjére. Viszont már 39 éves, ami nem lenne gond, de van mögötte egy Jimmy Garoppolo nevű fiatal tehetség, akiben megvan a potenciál arra, hogy dinasztiát építsenek köré. Viszont az ő szerződése hamarabb jár le, mint Bradyé, jövőre nagyon sok pletykát és spekulációt fogunk arról hallani, hogy ki fog maradni.

 

Egyébként tegyük hozzá, hogy a Collins-féle cserék, bár hirtelen megdöbbentőek tudnak lenni, hagyományosan nem csak a Patriots sajátjai. Az Eagles például lazán elcserélte LeSean McCoyt, a franchise arcát, ahogy a Saints is megtette ugyanezt Jimmy Grahammel. A Vikings pedig egy első kört adott Sam Bradfordért. BB nagy mágus, de nem csak ő hajlandó megválni azoktól a sztároktól, akik szerinte nem érdemlik meg a lehetőséget.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!