Connect with us

Hír

Foles kezd, Turner felmondott

Cam Newton a Goodellel való beszélgetéséről: “Nagyszerűen sikerült, megértettük egymást. Vasárnap meglátjuk, hogy mi valósul meg ebből. Csak az volt a kérésem, hogyha a zsebben vagyok, akkor védjenek meg a bírók, ahogy más irányítókkal teszik. Ha futok, akkor csak magamra számíthatok, ez világos.”

 

Nick Foles lesz a Chiefs kezdőirányítója a Jaguars ellen!

 

usa-today-8779682-0

 

Brandon Marshallra a frászt hozták a Jetsnél. Tegnap volt a cserehatáridő, ő pedig kapott egy telefont, hogy sürgősen fáradjon be a Jets komplexumába. “Ember, majdnem elbőgtem magam, biztos voltam benne, hogy azzal fogadnak, hogy pakoljak ki a szekrényemből, mert elcseréltek. Közben csak azért hívtak, hogy ne higgyek a pletykáknak, nem terveznek túladni rajtam.”

 

Felmondott a Vikings támadókoordinátora, Norv Turner! Helyét Pat Shurmur veszi át a Vikings támadószekciójának élén, aki már a Ramsnél és az Eaglesnél is együtt dolgozott Bradforddal és segített abban, hogy megszerezzék Phillyből.

 

Jamie Collins is megszólalt a saját ügyével kapcsolatban. Elmondta, hogy az emberek lehetnének okosabbak is, hisz ő nem Von Miller, és ezért soha nem is kért az övéhez hasonló mennyiségű pénzt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!