Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #13 – 2016

playoffranking

 

A frontvonalak kicsit megmerevedtek, na de majd a következő részben már lehet mozgás bőven!

 

1. (1.) Dallas Cowboys 11-1

 

Még kettőt kell nyerni, de a  legnagyobb ellenfelük lassan csak saját maguk, és a divisional kör előtti túlpihentetés lesz.

 

2. (2.) New England Patriots 10-2

 

Már viszketett a kezem, hogy megcseréljem őket a Raidersszel, de most erre még nincs igazán nyomós okom, és megvárnám még a Chiefs-Raiders TNF-et és Patriots-Ravens MNF-et is ezzel.

 

3. (3.) Oakland Raiders 10-2

 

pr13_oak

 

4. (4.) Seattle Seahawks 8-3-1

 

pr13_sea

 

5. (5.) Kansas City Chiefs 9-3

 

Milyen ügyesen leírtam két hete, hogy elveszett a bizalmam a Chiefsben. Azóta végül is “csak” a Broncost és a Falconst nyomták le idegenben… Facepalm.

 

6. (9.) Detroit Lions 8-4

 

pr13_det

 

7. (6.) New York Giants 8-4

 

A DAL, DET, @PHI, @WAS sor vár még rájuk, így hiába ülnek hatalmas űrben jelenleg az NFC-ben, mégsem tekinthetik tét nélkülinek az első fordulós 20-19 visszavágóját, mert legalább egy, de inkább kettő meccset még valahol fogni kell.

 

8. (8.) Denver Broncos 8-4

 

Ilyen győzelem után leginkább visszaesés járna, aki ellen a Jaguars az ikszért támadhat a végén az szégyellje magát, de megköszönhetik a Falconsnak. Az viszont fix, hogy Siemian nélkül még a rájátszás hely is veszélyben lesz.

 

9. (11.) Pittsburgh Steelers 7-5

 

Jó eséllyel csak a 3 kötelezővel is beelőznék a Broncost a Wild Cardért, de majd karácsonykor lemeccselhetik a csoportot is a Ravensszel. Utóbbiak azonnal katapultálnának a listára, ha lenyomnák Bradyéket, amire nem is esélytelenek.

 

10. (7.) Atlanta Falcons 7-5

 

Ügyesen lábon lőtték magukat, így viszont hirtelen meleg lett a helyzet a csoportban. Az életük azért nagyjából két fokkal könnyebb Winstonéknál, de ha valaki, akkor ők képesek lesznek elcseszni. De csak nem.

 

11. (-) Tampa Bay Buccaneers 7-5

 

Az a Cowboys elleni idegenbeli nem sok jót ígér, de a Saints elleni dupla és a Panthers elleni hazai összességében egy 10-6-ot azért igen, az pedig jó eséllyel elég lesz.

 

12. (12.) Houston Texans 6-6

 

Nagyon nincs már itt hozzájuk kedvem, egy Titanshez sokkal több lenne, de a hátralévő meccseket megnézve, reálisan mind a hárman 8-8-cal fognak végezni, és akkor az egymás elleni és a csoportmérleg miatt még mindig ők a jók. De ha a Titans elkapná a Broncost…

 

1/1 Cleveland Browns 0-12

 

pr13_cle

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!