Connect with us

Hír

Nem úsztuk meg súlyos sérülések nélkül a szentestét

 

Három playoffra pályázó csapat is súlyos veszteséget szenvedett karácsony előtt, aligha ilyen ajándékra számítottak a forduló előtt.

 

proxy-3

 

Elsőként a Titans fanoknak kellett lemondaniuk a PO-álmokról, amikor a harmadik negyedben egy sacket követően Marcus Mariota lent maradt a földön, és a kiskocsin hagyta el a pályát, ez általában nem jelent jót egy játékosnak. Később hivatalossá vált, amitől tartottak: Mariota szárkapocscsontja eltört, ami azt jelenti, hogy számára véget ért a 2016-os NFL szezon. Hogy még jobban fájjon, még győzni sem sikerült, ennek és a Texans győzelmének hála pedig elúszott a rájátszás. A másodéves irányító helyét Matt Cassel veszi át a szezonzárón.

 

A következő horror sérülést a Seahawks másodéves elkapója, Tyler Lockett szenvedte el a Cardinals elleni csoportrangadón. Egy endzone-ba dobott passzra ment rá az őrzőjével együtt, a védekezést követően szerencsétlen módon Lockett lábszárára érkezett, ami bokatörést eredményezett a fiatal játékos számára. Pete Carrol a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a játékosra műtét vár, így az ő szolgálataira sem számíthatnak a rájátszásban. Vereségével ráadásul elvesztette a második kiemelést is a Seahawks az NFC-ben.

 

c0eo1jiusaauvsb

 

A harmadik sajnálatos eset a Raiders irányítójával, Derek Carr-ral történt. Donald Penn első sackjét engedte a szezonban, ami sérülést eredményezett a Raiders MVP esélyes irányítójának. Carr bokája szinte teljesen kifordult Trent Cole sackjét követően, nem is bírt lábra állni az eset után. Miután lesegítették a pályáról, hirtelen hatalmas élet lett a Raiders kispadjánál, végül Carrt az öltözőbe vitték. Lehetett érezni, hogy nagy a baj, ez a mérkőzést követően beigazolódott. Jack Del Rio vezetőedző arról számolt be, hogy a játékos szárkapocscsontja eltört, és vasárnap egyből meg is műtik, ezért határozatlan ideig nem bevethető, várhatóan nélküle kell a rájátszásban szerepelnie a Raidersnek. Az ő esete lehet a legfájóbb, hiszen hatalmas előnnyel rendelkezett a Raiders az esetenél, Del Rio mégsem akarta leültetni a kulcsjátékosokat, aminek meglett a böjtje. EzzelMmatt McGloiné lesz a kezdőpozíció, az idén draftolt Connor Cook pedig a csereirányító szerepet fogja betölteni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!