Connect with us

Hír

Nincs bajom a Dolphinsszal, baromi sokat fizettek nekem

Mike Wallace karrierje nem alakult valami jól, miután elhagyta a Steelerst. Miamibe igazolt, ahol két évig játszott csak és mindössze 140 passzra és 15 TD-re volt képes, mielőtt szinte a semmiért elcserélték Minnesotába. Ott még ennyire sem váltotta meg a világot, így hát a Ravnesben kötött ki, ami jót tett neki és végre ismét felfelé ível valamilyen szinten a karrierje. Most vasárnap pedig a Dolphins a Ravensszel játszik.

 

wallace

 

Wallace viszont nem haragszik a Dolphinsra. Végtére is, amikor aláírt Miamibe, akkor egy öt éves 60 millió dolláros szerződést kapott, és ezzel a szerződéssel cserélték el Minnesotába, tehát egy valag pénzt tett zsebre. Ahogy ő mondja, az élete sokkal jobb lett hála a miamis srácoknak.

 

Wallace-nak egyébként nagyon bejött Joe Flacco és a Ravens. 11 meccsen játszott, minden kezdőként és már most 51 elkapásnál és 792 yardnál tart. Ha így folytatja, akkor szezon végére karrierje legtöbb elkapását hozhatja össze, ráadásul akár az elkapott yardjainak egyéni csúcsát is megdöntheti.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!