Connect with us

Hír

Nagyon beindult az edzőpiac

 

 

Beindult az edzőpiac és bár minden szem a vezetőedzőkre szegeződik, jó néhány váltás volt a koordinátori frontokon is.

 

A Broncoshoz távozó Vance Joseph helyét, ahogy azt várni lehetett a korábbi linebacker coach Matt Burke vette át a Dolphins védőkoordinátori posztján. Ezzel a csapat követi Adam Gase folytonosságra tett kijelentését és csapaton belülről pótolták Josephet.

 

Bár több helyen is felmerült Mike Smith neve, mint lehetséges főedző, mégis hosszabbított a Buccaneersszel és továbbra is a csapat defensive koordinátora marad. A védelem a szezon folyamán folyamatos fejlődést mutatott és bár messze vannak a megbízhatóan jó szinttől, a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

 

mike-smith-nfl-atlanta-falcons-tampa-bay-buccaneers-850x560

 

A 49ers, majd Bills offensive koordinátorát, Greg Romant a Ravens alkalmazza a jövőben, mint szenior támadókoordinátor asszisztens és tight end edző. Fő feladata, hogy segítsen Marty Mornhinwegnek a hatékonyabb passzjáték fejlesztésében.

 

A Bills egy védőguru főedző után kinevezte új védőkoordinátorát is, Leslie Frazier személyében. Frazier múlt évben a Ravens secondarynek volt az edzője, de előtte már főedzői állása is volt a Vikings csapatánál.

 

A Broncosnál tovább zajlik az élet. Vance Joseph lett az új vezetőedző, Wade Phillips Los Angelesbe költözött, az új támadókoordinátor pedig egy régi-új ismerős, Mike McCoy lesz. Az új edzői stáb pedig egyáltalán nem ragaszkodik a régiekhez, így elhagyja a csapatot Tony Coakum, special team edző, Jim Clegg, támadófal edző és Brian Pariani tight end edző is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!