About the author

Related Articles

 • YNWA21

  Szerintem jo otlet lenne.. Nem lenne akkor kenyszer, hogy magasan draftoljunk wr-t vagy Fa-t hozzunk mindenkepp.. Lehetne edge a prioritas.. A futo nagy kerdes nekem.. dixon remenyteljes volt az utolso par meccsen.
  Allitolag jo lesz az idei Te evfolyam, ha rajtam mulna akkor magas pickken hoznek oda is.. Akar azt a sracot is akirol ti is irtatok, hogy a bowl meccs serulese miatt le fog csuszni az elso korrol.
  Perriman dolgot erosen arnyekolja a dolog h Flaccoval nem volt meg kozos felkeszulesuk..elso evben a wr volt serult.. Elozo szezonban meg Flacco
  Jovore fog eldolni, hogy mit is tud valojaban.. Es ezert is jo lenne meg egy evre Smith tartaleknak.. Mentornak

 • 3technique

  Mély az a TE poszt a Ravensnél Pitta meg szerintem nem volt rossz idén. Legalábbis nem annyira, hogy azt tituláljam a csapat legnagyobb hiányposztjának. Ahogy írtad is Perriman talán végre lenyom egy preseasont Flaccoval és Wallace is újra használhatónak tűnt itt. Ez nem erős páros de alapnak elmegy. Persze SSS sose rossz a csapatba, és ki ne szeretné látni még egy plusz évig.
  Én rámennék arra az edge-re első körben aztán hozni WRt, SSS ide vagy oda (de azért nem tennék sok pénzt rá, hogy visszavonja a visszavonulását).

 • YNWA21

  én se sajnos..
  igen, EDGE nagyon kell, főleg, hogy Dumervil tuti cut lesz.. erre nem tudom hol lehet fogadni, de komoly összeget tennék rá..
  nekem Pitta nem volt meggyőző.. ahhoz képest, hogy mennyire aránytalanul sokat passzoltunk, és mennyi rövidet, pont azt éreztem, hogy kevés volt.. ráadásul ha a futó játékon akarunk izmosítani, akkor jó lenne egy értelmezhető futás blokkolással rendelkező TE

  WR: az a baj, hogy ebbe nem látunk bele, ha Perriman és Flacco jól megértik egymást, akkor nálam nem prioritás a poszt, viszont ha nincs meg a kémia akkor elsődleges… szerencsétlen Qb-t ekézi mindenki.. én is sokszor.. de tény, hogy gyakorlatilag SSS-en kívül se futó se elkapó oldalról nem volt kompetens játszótársa..
  a védelem meg nem is bírhatja, hogy egész meccsen a pályán legyen..

  Tegnap v tegnapelőtt ovlastam pont cikket a hivatalos oldalon, ahol a tulaj mondta, hogy a Ravens filozófia a félelmetes védelemre és a kiegyensúlyozott támadójátékra épül.. és idén minden volt csak kiegyensúlyozott nem az offense, szóval ennek a megoldását várja. Szóval simán lehet, hogy off falember és futó is jönni fog valamint 1-2 futás guru is csatlakozik a stábhoz
  Flacco fizetése nem illik bele nekem ebbe a filozófiába viszont.. de ez már messzire visz

 • 3technique

  A QB fizetés egy külön kávéház. Flacco nem éri meg a pénzért, de jókor volt jó formában, és egy fr QB mindig újra és újra a legdrágább lesz évről évre ahogy emelkedik a cap. Flaccot is túl fogják lépni, de tőle hiába is várnánk ezért a pénzért Rodgers szintet. Kétszer ennyiért se tudna mert őnem Rodgers szint.
  Flacco elengedhetne 1-2millát jófejségből, de őszintén. Én sem tenném. De tényleg a QB fizetés egy teljesen más kategória.
  Ha Pittat kivágod és nem hozol top WRt tényleg nem lesz célpontja Flacconak. Wallace nem fog 8-10 elkapást átlagolni, nem az a stílus. Perriman ahogy beszéltük nagy “?”.
  Aiken nem több mint 3. 4. számú sajnos. Idén is Pitta vitte a legtöbb catch díját a csapatnál. Jól megjátszható TE, én hagynám. És építeném azt az említett félelmetes D-t. Nagyon kevés már Suggs egyedül így óriási prioritás az EDGE. És a corner sor se a legütősebb.
  A falba meg mindig jöhet upgrade de Stanley most jött és divat kett elégedetlenkedni vele az idény végére passprotba nagyon jó lett. Azt meg hogy nem egy buldózer a futásnál draft előtt is tudtuk. Lewis is rookie volt. Yandat nem kell mondani milyen. Zuttah/ Wagner helyett mondjuk egy próba jöhetne majd középső körben, de ők se voltak világtalanok. Az más, hogy Yandán kívül a futást senki sem tudja igazán minőségien támogatni, de Flaccot korrektűl fogják jövőre is védeni majd. Ha egészséges egy éven keresztül ez az egység szerintem sok csapat örülne nekik úgy ahogy vannak.
  Futót én mindenképp hoznék, az higy hol jó kérdés… Ha belehibázik a csapat remek, ha meg nem is adott a West-Dixon duó.

  A run blokker TE-t adom, de az 5+körben is van. 😊
  Első kör Edge aztán 2.ra a benntmaradt kedvenc a CB/WR/RB sorból. Ebbe a csoportba, ebbe a csapatba egy elitD kell, és futni.

 • YNWA21

  Stanleyt hihetetlen jo picknek gondolom.. Nagyon jo jatekos lesz.

  Ma olvastam:
  http://m.baltimoreravens.com/s/38541/428?itemUri=1682849197/131171115121511314727131360117

  Ergo nem lesz edge… Vagy csak altatunk :)

  Uj cikk a hivatalos oldalon: veteran WR-t keresunk..
  Igy mar tenyleg erdekes lesz a draft.. Lehet Corner lesz a top pick

 • 3technique

  Sajnos abban is van ráció, de ez beállítottság kezdése. Ne negyen ideje a QBnak, vagy ne találjon tiszta elkapót. Jó ezt most nagyon leegyszerűsítettem de nálam első a front7. Ezért is kedvelem a Ravenst. Mert jó ideig ez volt a jellemző itt is. De igen ha Olb ha Cb mellélőni nem fog a gárda a poszttal.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária