About the author

Related Articles

 • Laszlo Kuhn

  “A Steelers összeteheti a két kezét, hogy 11-5-ben végzett, a teljesítményük nem erre vallott a szezon során. ” Te mit szívtál? Van még belőle? :D

 • György Márk Kis

  Ez nem egy 11 W-s csapat. 9 rendben, 10 nagyon talán. Tavaly 10-6 volt, a támadósor egyértelműen visszaesett még Bell visszatérésével is, mindezt úgy, hogy sokkal könnyebb sorsolásuk volt a tavalyinál. A defense kb. a tavalyi, igaz egyre jobban játszott szezonközben, oda tudott lépni kényes helyzetekben, pedig nem kapott feltétlenül egyszerű támadókat. Minden lényegi kategóriában 8-12 közötti helyeken vannak. Érdemi győzelmet a KC és a Giants ellen hoztak csak, erősebb csapatok kifingatták őket.

 • Laszlo Kuhn

  Te jó ég? Hány Steelers meccset láttál? Ne haragudj de olyan szinten írsz ostobaságokat, amit ettől az oldaltól nem szokott meg az olvasó. Egyértelműen visszaesett az offense? Bullshit! A statiszikákat bújva írod a cikket? Az valóban sokat mondó lehet. Az 5 legtöbb yardot átlagoló csapatból csak 3 van a PO-ban. Az 5 legjobban futó csapatból csak 2. Milyen statisztikákról beszélsz, amikor a kezdő QB a szezon negyedét kihagyja, a kezdő futóval, az általad is említett Bell-el együtt. Tényleg remek meglátás: kikaptak a Patriots-tól és a Dallas-tól is. Előbbitől Roethlisberger nélkül, a Dallas ellen meg egy 42 mp-es GWI-val. Sajnos csak ezekkel a csapatokkal játszottunk, így érdemi győzelmet ellenük lehetett összehozni. 7 győzelmet zsinórban nem kell megmagyarázni (talán csak neked) az ESPN stb. listáján éppen a 3. helyen állnak a NE és a DC mögött. Lehet ők megnéztek pár olyan meccset is, amikor játszott Bell és BB is.

 • Kopi3.14

  Bocsánat, de aki azt mondja, hogy a Defense kb. a tavalyi a Steelersnél, az vagy vak, vagy hülye. És ehhez elég csak a statokat megnézni, ha már a statok annyira fontosak. Valamint mind a két csapatrész kiegyensúlyozott idén. A csapat zsinórban három meccset fordított meg tíz pontos hátrányból. A secondary három újonccal a kezdőben lett igen hatékony.
  A minden érdemi kategóriában 8-12. hely között lenni az mióta rossz teljesítmény? Már érvelni se tudsz!

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária