Connect with us

Hír

Breaking: Victor Cruzt és Rashad Jenningst is kivágta a Giants

 

Az NFL Networkös Kimberly Jones szerint a Giants megvált a veterán Victor Cruztól. A csapat ezzel 7,5 millió dollárt spórolt.

 

victor-cruz

 

Cruz egész karrierjét a Giantsben töltötte. Draftolatlan került a ligába, a 2011-es szezon során 82 passzból 1536 yardot szerzett és Super Bowlt nyert a Giants-cel. A teljesítménye azonban folyamatosan romlott, 2014-ben és 2015-ben összesen hat meccsen volt bevethető, 2016-ban pedig 39 elkapás és 586 yard jött össze 15 meccsen.

 

Cruz helyzetét nem könnyítette, hogy az újonc Sterling Shepard kiváló évet tudhatott magáénak, ráadásul az újonc játékos berobbanását követően kikerült a slotból a szélre a 30 éves játékos, így nem csak hogy harmadik számú opcióvá vált, de még a komfortzónáján kívülre is került. A döntés várható volt, viszont egészségesen az egyik legjobb elérhető elkapó lehet még mindig a piacon, legalábbis rövidtávon.

 

A Giants továbbá Rashad Jenningstől is megvált. A running back kivágásával 2.5 millió dollárnyi költőpénz szabadul fel a fizetési plafon alól.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!