Connect with us

Hír

Érik a 49ers-Cousins házasság?

 

Lassan letelik a határidő és a Redskins még mindig nem tett franchise taget Kirk Cousinsra. A játékos ráadásul korábban már jelezte, hogy nem fog hosszú távú szerződét aláírni, neki a tag teljesen jó és állítólag a felek közötti viszony is megromlott. A 49erst, mint Cousins lehetséges új csapatát viszont egyre többször dobják be a köztudatba, ráadásul Kyle Shanahan miatt nagyon is adná magát a dolog. Erre erősítenek rá a legfrissebb riportok is, az ESPN szerint Cousins csak akkor egyezne bele egy cserébe, ha a cserepartner a 49ers.

 

kirk

 

Ez hogyan lehetséges? Amennyiben a Redskins taget tesz az irányítóra, az nem több, mint egy sima foglaló. Ha a játékos nem írja alá a szerződést, akkor a 49ers nem tud vele szabadon kereskedni, hisz nincs élő szerződés, egyszerűen nem tud mit adni. Tehát, Kirk Cousins megteheti, hogy csak akkor írja alá a taget, ha előtte megegyezik ő is és a Redskins is a 49ersszel.

 

 

Az ellenszolgáltatás már érdekesebb kérdés. Szerintem Cousins lazán megér egy 1/2-es picket, hisz vele évekig meg lenne oldva a 49ers irányítókérdése, Kirk bizonyította, hogy nem egyszezonos csoda. Én azonban azt sem tartom kizártnak, hogy a 49ersnek sikerül valami olyan üzletet összehozni, hogy például adják az 1/2-t és az új védelmi sémájukba annyira nem illő Arik Armstead és DeForest Buckner közül az egyiket Kirkért és a Redskins 1/17-eséért.

 

Egyébként Kirk játszana a 49ersen kívül másik csapatban is, ha úgy adódig, mindössze a csere kapcsán jelentette ki, hogy 49ers vagy semmi. Vélhetően nem akar a Brownsban kikötni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!