Connect with us

Hír

Megszülettek az első franchise tagek

 

 

A franchise tagek kiosztásának határideje lassan a végéhez közeledik, ennek megfelelően a csapatok nem is tétlenkednek. Az éjszaka folyamán öt tag is gazdát talált. Nem mondanám, hogy bármelyik közülük nagyon nagy meglepetés lett volna, de nézzük kik kaptak eddig taget.

 

Jason-Pierre-Paul

 

Először az Arizona Cardinals tett taget Chandler Jonesra (14.1 millió dollár). Ez volt talán a legkevésbé kérdéses, ugyanis a tavaly megszerzett kiváló pass rushert mindenáron meg akarta tartani a gárda, így pedig nyertek egy kis gondolkodási időt a hosszútávú szerződésre. Rögtön utána jött a hír, hogy Kawaan Short (13.6 millió dollár) is megkapta a maga tagjét a Panthers csapatától. Korábban már voltak hírek, hogy Short sorsa ez lesz, de mint tavaly láttuk ez koránt sem jelent biztosítást. Persze nem valószínű, hogy ugyanúgy fog járni a csapat, mint Norman esetében, de gőzerővel kell dolgozniuk a szerződésen.

 

Szinte egyidőben jött a hír, hogy Le’Veon Bell (12 millió dollár) és a Jason Pierre-Paul (17 millió dollár) is marad csapatánál további egy évre. Bell aligha meglepő, de Paul esetében nem voltak ennyire biztosak a jelek. Mindenesetre két nélkülözhetetlen játékos a csapataik számára, ráadásul a tavalyi nagy defense bevásárlás után, aligha lett volna jó ötlet elengedni egy kiváló pass rushert a Giants részéről. Végül pedig Melvin Ingramre (14.1 millió dollár) is tag került. Az ő megtartása sem meglepő, viszont a Chargers pénze ezzel jórészt el is fogyott, így nagyon ki kell centizniük a szabadügynökpiacot.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!