Connect with us

Hír

Watt teljesen egészséges

 

 

Nem kezdődött jól a Texans (és minden más defense) szurkoló szezonja, ugyanis a liga legnagyobb csillaga J.J. Watt hamar sérülést szenvedett és kihagyni kényszerült az egész szezont. Három műtéten is átesett a tavalyi év folyamán, de szerencsére ezek mind sikeresek voltak és mostanra elmondása szerint teljesen egészséges.

 

watt

 

„Én teljesen kész vagyok minden futballtevékenységre.” Nyilatkozta a helyi médiának a Texans sztárja és már alig várja, hogy teljes edzésmunkát végezzen. Ugyanakkor tudja, hogy a kemény edzéseket úgy kell csinálnia, hogy ne okozzon kárt a felépülési folyamatban, ezért a munka elején vigyáz a nagy terheléssel. Jó kérdés hogy nála ez mit jelent, mert mindannyian jól tudjuk, hogy mennyire szereti a futballt és milyen elképesztő munkát végez.

 

Watt visszatérése jókora lökés lehet az amúgy is bivalyerős defense-nek, amely engedett yardokban idén is „megnyerte” a ligát. Ha senki nem esik vissza teljesítményben, sőt a fiatalok még tudnak fejlődni és kiegészülnek egy egészséges Wattal, akkor az sem kizárt, hogy az utóbbi évek legdominánsabb védelme jöhet létre Houstonban, amellyel a tavalyi Broncos vagy a 4 évvel ezelőtti Seahawks védelem sem tud vetekedni.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!