Connect with us

Hír

A Saintsnek nem elég a Pats első köröse Cooksért

 

Köztudott, hogy a Saints magas árat kér Brandin Cooksért, a csapat fiatal elkapójáért, a nola.com információ szerint a New England Patriots pedig beajánlotta az 1/32-es cetlijét a szélvészgyors WR-ért és ez nem volt elég számukra. Feltehetőleg azért nem, mert a csomagban azonban benne volt egy Saints-pick is, így egyelőre várják a kedvezőbb ajánlatokat.

 

Azt tudtuk eddig is, hogy Bill Belichick nem feltétlen tartja magasra az első körös pickek értékét és szívesen ugrik ilyen lehetőségekre, de a Patriotsnak talán pont nincs szüksége egy újabb gyors, kicsi elkapóra, habár Cooks inkább a pálya vertikális megnyitásában jeleskedik mondjuk Edelmannel ellentétben, aki pedig a rövid passzok nagymestere.

 

brandin-cooks-110314-getty-ftrjpg_1856iwykpyjuj1fmroio9eq3q3

 

Cooksért egyébként legalább 5 csapat érdeklődött már, köztük a Pats mellett az Eagles és a Titans is és ezek szerint a Saints az ő első kör közepén (1/14 és 1/18) lévő pickjeire pályázik, vagy egy második körösre és egy jobb játékosra. Egy érdekes szempont a két csapattal kapcsolatban, hogy a Cookst képviselő ügynökség történetesen Carson Wentzet és Marcus Mariotát is képviseli, a gyors elkapó pedig hozzájárulhatna mindkét fiatal játékos fejlődéséhez.

 

Cooks a 2014-es NFL Draft 1/20-as választottja volt, az utóbbi két évben pedig elérte az 1100 yardot és 8 TD-t, ami elég jó teljesítmény. A Saintsnek viszont nincs sok ideje üzletelni, ugyanis csütörtökön nyit a szabadügynök-piac és az ottani történések átírhatják egyrészt a csapatok hiányposztjait, másrészt ennek köszönhetően Cooks piaci értékét is. A szentektől egyébként nem áll távol fiatal playmakereke elcserélése, hiszen ilyen sorsra jutott korábban Reggie Bush, Darren Sproles, Kenny Stills és Jimmy Graham is.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!