Connect with us

Hír

Csak meglett az egyezség JPP és a Giants között

A tegnapi napon volt némi kavarodás. Először Ian Rapoport lehozta, hogy JPP és a Giants megegyeztek, a szerződés pedig hatalmas: 4 évről, évi 17 millió, összesen 54 millió dollár garantált. Ezt 10 percre rá maga a játékos cáfolta, a Twitterén  azt írta, hogy nem írt még alá semmit, és csak a média fújt fel egy pletykát. A nap végére azonban csak megszületett az egyezség: 4 év, 62 millió, 40 millió dollár garantált.

Az évi 15,5 millió dollár teljesen reális ár egy top pass rushernek. A Giants megtartotta a talán legjobb védőfalemberét, ráadásul nem is szaladt el az ára, mint mondjuk tavaly Olivier Vernoné. Persze a 40 milliós garantált nem kevés, amiből ráadásul 20 aláírási bónusz, de pénz volt rá, bár így a DT Johnathan Hankins aligha tér vissza.

 

JPP újonc szerződése 2015-ben járt le, akkor franchise taget kapott, de a tűzijátékozása miatt a szezon nagy részét kihagyta. 2016-os szezonra kötött egy most mutasd meg szerződést: egy év, 10 millió. Sikerült is neki, 12 meccsen 35 tackle, 7 sack, 7 negatív yardos szerelés, 16 QB hit, 8 leütött passz, három fumble és egy TD jött össze neki. Idén kapott másodjára taget karrierje során, de most sikerült egy hosszú távú szerződésben megegyezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!