Connect with us

Hír

Myles Jack nagyobb szerepet akar a Jaguarsban

Myles Jack a tavalyi draft class egyik, ha nem a legjobb linebackere volt, egy térdsérülés miatt azonban egészen a második körig csúszott a top5-be várt védőtehetség. Tavaly jobbára csak a special teamben kapott szerepet, második szezonjára viszont reméli, hogy nagyobb részt fog vállalni a Jaguars védelmében mint tavaly.

 

 

„Amikor lehetőségem volt rá, akkor igyekeztem megmutatni mindent, amit tudok, akkor is, ha nem a védelemben kaptam szerepet. Idén azonban gőzerővel dolgozok azon, hogy még több lehetőséget kapjak a védelemben, ezáltal lássák a szurkolók, hogy mire vagyok képes. Nagyon furcsa volt azzal a játékosokkal egy csapatban játszani, akiket korábban csak a TV-ben láttam, még szoknom kellett ezt az újonc évemben. Most viszont már több tapasztalattal rendelkezem a ligát és a csapatot illetően is, így készen állok a megmérettetésre!” – nyilatkozta a játékos a Jaguars honlapján.

 

Tavaly 239 snapet töltött a pályán a fiatal védőjátékos, amit mindenképp növelni szeretne idén, és erre meg is van az esélye. Gus Bradley távozásával vélhetően felhagy a “Seahawks-style” védelemmel a Jaguars, és egy hagyományosabb 4-3-as felállással vág neki a szezonnak, amiben a hírek szerint Jacknek is helye lehet az első naptól kezdve. Ha azt a formáját képes nyújtani, amit a draft előtt jósoltak neki a szakértők, akkor egy elég combos és egyben fiatal védelem állhat össze Jacksonville-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!