Connect with us

Hír

A Saints nem sieti el Kikahával

A Saints linebacker Hau’oli Kikaha egy nagyon tehetséges pass rusher. Újoncként 52 tackle, négy sack, két leütött labda és négy fumble jött össze neki, pedig nem is volt teljes értékű kezdő. Azonban tavaly elszakította az ACL-ét az offseason során, ami az egyetemi kettővel együtt már a harmadik ilyen sérülése. A Saints defensive coordinator Dennis Allen szerint emiatt nem is fogják siettetni a játékos visszatérését addig, ameddig teljesen egészséges nem lesz:

 

Nagyszerűen csinálja, néhány egyéni feladatot már el is végzett. Ugyanakkor az edzőkkel nagyon körültekintőnek kell lennünk vele kapcsolatban és okosan csinálni a dolgokat. A kulcs az, hogy teljesen egészséges legyen, mindent meg kell tennünk, hogy készen álljon a szezonra.

 

 

Kikahára egy második körös picket áldozott a Saints 2015-ben, ami elég nagy kockáztatás volt a kórlapját figyelembe véve. Persze a csapat szempontjából öröm az ürömben, hogy mivel a játékos kihagyta a teljes 2016-os szezont, így 2018-után egy original tenderrel olcsón megtartható, hisz nem lesz meg a négy teljes értékű szezonja. Már amennyiben annyira sikerül összedrótozni, hogy egyáltalán pályára léphessen és érdemes legyen megtartani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!