Connect with us

Hír

Zimmer: Egy vagy két szemmel, az mindegy, de visszatérek

Mike Zimmer nemrég a nyolcadik szemműtétjén esett át és így nem is tudott részt venni a Vikings első edzésein a múlt héten. A visszavonulás gondolata viszont fel sem merült benne.

 

 

Hamarosan visszatérek. Egy vagy két szemmel, az mindegy, de visszatérek. A visszavonulásról szóló pletykáknak gyorsan véget vethetünk.

Az edzők remek munkát végeztek a távollétemben, átadták az üzeneteket egy edzésről a másikra, hogy miben kell fejlődnünk, mit kell jobban csinálnunk a játék mindhárom elemében. Ettől még hiányzik, hogy ott lehessek a játékosokkal a megbeszéléseken és az is nagyon hiányzik, hogy a pályán lehessek és egyből tudjak visszajelzéseket adni a technikákat és hasonló dolgokat illetően.”

 

Zimmer június 4-én tervez visszatérni a csapathoz, épp egy nappal a 61. születésnapja előtt. Lehet azért sem akarja feladni a főedzősködést, hiszen elég későn, mindössze 57 évesen sikerült feljutnia az edzői szakma csúcsára, ezt pedig nem szeretné kiengedni a kezei közül. Persze az egészség sokkal fontosabb bármilyen munkánál, de Zimmernek ez a szenvedélye, ezt szereti csinálni és bármi is történjen a szemével – akár az is elképzelhető, hogy egyik szemére megvakul, de szerencsére javul az állapota -, ez “nem fogja távol tartani az edzősködéstől.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!