About the author

 • Rpi

  Hát jó..legyen. 😕

 • Leonidasz007

  Nektek ott volt az esély tavaly. Mennyit akarsz még? :D

 • Hunreeth

  Total nem beszeltetek ossze, hogy mi is a koncepcio. Leonidasz nem valasztott NFC-bol, a tobbiek meg igen. KGYM amit szeretne mondani, azzal egyet tudok erteni, de lehetne szebben/finomabban fogalmazni. Szerintem csak elit offense veheti fel a versenyt a Pats-cel, mert ha nem tudsz pontokat pakolni a tablara, elobb-utobb ossze fog roppanni a vedelem. Aki top5 offense lesz es top10 defense, annak szerintem realis eselye lehet, sot.

 • Jarred

  Érdekes elméletek, de szerintem az aki meg tudná állítani őket, az nem lett megemlítve. AFC-n belül csak egy csapat van, akinek most esélyt adnék erre. A Steelersnek jó offense van, de semmit nem ér ha a védelmük nem tud megájt parancsolni Bradynek(és ez akkor sem ment, amikor a legjobb védelmük volt) ugyanez igaz a Raiders-re is. A Chiefs jó védelemmel rendelkezik, de cserébe nem tud támadni, és ez kevés lesz a Patriots ellen. A Texans ugyanez. A Colts eddig csak pofonért járt Foxboroughba a Broncosnak meg csak akkor van esélye, ha otthon játszik de a jelenlegi offense mellett nem hiszem hogy ez meglenne. Szóval egy csapat maradt a Ravens.
  Tudom elsőre furcsának hathat, de ők tudnak valamit amit a többi csapat nem. Eddig ha a Patriots a Ravens-el játszott akkor vagy kikapott, vagy keservesen megszenvedett a győzelemért. 2009-ben nagyon kikaptak tőlük, 2011-ben ugye Cundiff kihagyott field goaljával nyertek, 12-ben kikaptak tőlük, 14-ben pedig ismét nagyon megszenvedtek a győzelemért. Ugyanez megvolt az alapszakasz meccseken is. Szóval szerintem a legnagyobb esélye a Ravensnek van, mert ők eddig mindig képesek voltak megnehezíteni a dolgukat. Nem tudom mit csinálnak de eddig minden találkozón vagy nagyon szoros volt a győzelem, vagy nagyon simán kikaptak. Szóval az én tippem a Ravens(ha bejutnak a playoffba, mert az náluk még kérdéses lehet, de bejutnak akkor szerintem tőlük kell a legjobban rettegni.)

 • Leonidasz007

  Mi a baj a koncepcioval? :D Én speciel azért nem a NFC-ből választottam, mert onnan csak olyan verheti meg őket, aki előtte végigüti a bombaerős konferenciát (alapszakaszt nem számolva). A Chiefs meg adott esetben màr a főcsoportelődöntőben megteheti.

  Én nagyobb esélyt látok a jobb védelemre h megállitja oket, a seattle, a broncos es a texans is megszorongatta oket, a jo vedelmekbol. Offesnse-bol csak tavaly a falcons

 • wolandrule

  Jimboy, :D. Egyetértek.

 • Rpi

  Abból sosem elég. 😀

 • Vicgeordie

  KGYM troll lvl 999 :)

  Ezzel viszont nem tudok mit kezdeni: “a Texansnak tavaly is majdnem sikerült megállítania a Patriotsot”. Lehet én más meccset néztem, de egy pillanatig nem éreztem, hogy a houstoniak nyerhetnek. Ideig-óráig úgy-ahogy tartották a lépést az amúgy bűnszar napot kifogó Patsel, de aztán ahogy váltott a fal és nagyrészt megfogták a belső pass rusht, Clowneyék elkezdték fáradni, sima lett a meccs. Nem mondom, ha van potens támadójátékuk akár izgalmas meccs is lehetett volna, de nem hiszem sűrűn lesz ilyen pocsék napja még egyszer a bostoniaknak (és ennyire jó a Texans D-nek)

 • KGYM

  Végre valaki érti!

 • KGYM

  Főcsoportelődöntő? Wild Card lesz az, ha egyáltalán bejut a Pats!

 • Arnold Patsenegger

  Egyetlen ember van már csak a ligában aki képes lehet megállítani a Patset…. aki nem más mint a legenda… aki kétszer megállította a megállíthatatlant… az ember aki olyan arcokat tud vágni mint senki más… az ember aki képes érthetetlenül szarul játszani de akár a Superbowlon elővarázsolhat egy mindent eldöntő dobást…

  Eli.

 • Jarred

  Érdekes elméletek, de meglepő módon pont arról nem ejtetek szót, akinek szerintem a legnagyobb esélye van az AFC-n belül.(na jó igazából másfél)
  A Steelers jó offense-el rendelkezik, de pontháborúban nem tudnak föléjük kerekedni. Ehhez kellene a védelem is, de Brady eddig mindig szétszedte a Steelers védelmet. Akkor is, amikor közepes volt az egység, akkor is amikor a legjobb. A Raiders a tavalyi védelemmel esélytelen, pontháborúban ők is alulmaradnának. Szóval mindenképp olyan védelem kell, aki képes valamilyen szinten kordában tartani Bardy-t. Erre a Chiefs képes lehet, de a támadósorukból nem nézem ki, hogy elegendő pontot tennének föl. A Texans esetén ugyanez a véleményem. A Colts meg eddig csak pofonért járt Foxboroughba.
  Két csapat maradt, az egyik a Broncos, akiknek van esélyük, de csak ha otthon játszanak. Idegenben eddig nem sikerült még megszorongatni a Pats-t, erre csakis otthon képesek. Ahhoz hogy otthon játszanak mindenképpen első kiemelés kellene, de a jelenlegi offense erre szerintem alkalmatlan. Egy csapat marad tehát, a Ravens.
  A Ravens rendelkezik egy elég jó védelemmel, de a támadósoruk nem a legjobb, szóval nyugodtan odasorolhatnám a Chiefs/Texans mellé, de van egy dolog, ami mellettük szól. A múlt.
  Eddig ha a Ravens playoff meccset játszott a Pats-el, akkor vagy nyertek, vagy annyira megszorongatták őket, hogy kis híján nyertek. 2009-ben simán verték őket idegenben. 11-ben majdnem verték őket idegenben. 12-ben megint verték őket idegenben, és 14-ben is majdnem sikerült legyőzni őket idegenben. Nem tudom hogy csinálják, de tudnak valamit Bardyék ellen, amit más nem. Még az alapszakasz meccseken is ellenük szenvedett meg a legtöbbször a Pats. Szóval az én jelöltem a Ravens. Ha sikerül annyira összeszedniük magukat, hogy bejussanak a playoffba, akkor én nekik adnám a legnagyobb esélyt. Őket még az sem zavarná meg, ha idegenben kellene játszaniuk.

 • Arnold Patsenegger

  A Steelersen legutóbb is simán átgyalogoltak.

 • wolandrule

  Mert azokon a meccseken Bardy játszott, a többin Brady. :)

 • KGYM

  Ez olyan, mint mikor a kommentátorok elkezdték tolni, hogy a clutch Eli az Íláj, aki meg inteket dob, az Éli.

 • wolandrule

  Dr. JekÍláj és mr. Hype.

 • Jarred

  Rájöttél a megoldásra! Akkor ezek szerint nincs más feladata a Patriotsnak mint NAGYON figyelni, hogy a Ravens elleni meccseken tényleg Brady legyen a kezdő, és ne az az INT-ket hajigáló Bardy.

 • Sestertius

  Szívemből szóltál :)

  Amúgy a Ravens iszonyat fekete ló idén.. elég komoly változások voltak mind edzői mind roster fronton.
  Simán benne van egy 5 win-es és egy 10 win es szezon is a levegőben, ha bejutunk a PO-ba ott közhelyesen bármi megtörténhet
  Flacco végre egészséges és tud Perriman-el tolni egy felkészülést (először!!!)
  Greg Roman eddig nem rakott össze top5 nél rosszabb futójátékot.. én önmagában ettől várok a legdurvább változást, ugyanis ha a teljesen egészségtelen játékhívás végre visszaáll 50-50 körülire akkor közel sem lesz ennyire kiszámítható az offense játéka
  Brutál felturbózott secondarynek harcban kéne lennie a legjobb címéért, de egyenlőre ez csak a nevek alapján van így, majd meglátjuk..
  A front7 (nevekben) gyengülése az egyetlen ami kérdéses lehet.. de pass rush mint olyan nem nagyon létezett, ergo ennél csak jobb lehet, szóval e miatt nem aggódok, a védelem horgonya maradt, top3 ILB-vel.. Suggs rutinja rengeteget jelenthet a 3 fiatal, tehetséges rushernek, Juddon tavaly is 4 sac-et tolt limitált snapszámmal, szerintem ő lesz erős oldalon, Bowser és Williams pedig 3rd down szitukban kaphat szerepet, Bowser videói alapján nagyon komoly cover-ben.
  Szóval fene se tudja mi lesz.. de a pats rohadt erős sajnos.. a steelersnél mindenki az offense-t említi.. pedig fiatal és tehetséges a védelmük.. szintén sajnos, szóval én ott látok előrelépést, ergo ha nem lesz ennyire aránytalan a két egység ereje, akkor ők is megfoghatják őket, a chiefs szintén, Giants, Texans.. mindkettő brutál védelemmel..
  Fogható ez a Patriots 3 meccs alatt, nem egyszerű, de lehetséges (lesznek olyan szar meccseik mint a Texans ellen)

 • László Varga

  Ez a szép az NFL-ben, jelenleg minden csapat 16-0-ra áll (vagy 0-16-ra?).
  Az 53-ak még sehol, sérülések még sehol, nyaralni megy a mezőny, a bulizásokból akár eltiltások is jöhetnek, az edzőtábor és az előszezon minden eddiginél “gyilkosabb” meccsei (90-ből 53) még sehol. Ez az álmodozások kora! :D
  (Még szinte semmi sem történt a felkészülésben, de már kb. 20 ember IR vagy sérülés miatt cut és 4 ember eltiltva!)

 • László Varga

  Eli-nak előszöt túl kell élnie az alpaszakaszt a fala mögött!

 • tmbb

  Én egyáltalán nem konkrét csapatban gondolkodom!
  Az a csapat képes megverni a Pats-et,aki hosszú támadásokkal és gyorsan megvalósított védekezéssel a kispadon “jegeli” Brady-t és a támadósort.
  Amúgy nem kell a 16:0!Ebbe egyszer már “belehaltunk”.
  az LI. SB fordulata nagyrészt emiatt jöhetett létre.A Falcons túl hamar húzott el 28:3-ra,utána viszont a támadósoruk nagyrészt “pihent” a padon,míg a védelmük módszeresen fáradt,míg végül már szinte levegőt sem tudtak venni.
  Edelman első kérdése a győzelem után az volt,hogy hány play-t(támadó) játszottunk?
  pontosan 99-et.Ez nagyon magas szám.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária