Connect with us

Hír

A csapattársak szerint is Stafford szerződése a prioritás

Azt már megszokhattuk, hogy az offseason alatt, a general managerek vagy az érintettek épp a küszöbön álló magas irányítószerződésekről beszélnek. Most azonban egy csapattárs állt ki Stafford szerződése mellett. Golden Tate szerint nem lehet semmi fontosabb, mint hogy az irányító megkösse az alkut.

 

 

Szerintem ide kell láncolniuk, amilyen gyorsan csak tehetik. Semmi esélyt nem szabad hagyni arra, hogy szabadügynök legyen. Ő egy kiváló atléta, egy igazi vezető az öltözőben, kis segítséggel pedig a legjobb lehet. Nagyon hiszek Mattben, remélem vele fogom játszani a karrierem hátralévő részét.

 

Tate szerint tehát a csapatnak mindent meg kell tennie, annak érdekében, hogy náluk maradjon az irányító. Stafford pedig tesz is azért, hogy meg legyen minden okok nagy szerződést adni neki. Nem csoda egyébként hogy Tate szeretné, ha Stafford maradna, ugyanis az együtt töltött három év alatt, átlagban nem volt rosszabb passer rating kapcsolat közöttük, mint 94.9, de volt olyan év, ahol 104.1volt ez a szám. Ez majdnem 15%-al magasabb, mint bármely másik játékos irányába tartó labda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!