Connect with us

Hír

Ahogy Cousins, úgy Bell sem hagyta, hogy átb*sszák a fejét

Le’Veon Bell franchise tag alatt fog játszani 2017-ben, miután a játékosnak és a Pittsburgh Steelersnek nem sikerült megegyeznie egy hosszú távú szerződésről. Kevin Colbert, a Steelers general managere szerint pozitív irányba haladtak a tárgyalások, ám végül nem sikerült dűlőre jutniuk. Ma pedig már azt his megtudtuk, milyen szerződésre mondott nemet a kiváló running back.

 

 

A szerződés tartalma nem 100%-ig hivatalos, de több olyan riporter is lehozta, kik szavában lehet hinni. Arról már volt szó korábban, hogy a Steelers hajlott volna a játékos kérése felé, azaz éves átlagban több mint $12 milliót is megadott volna neki évente. A pletykált szerződés szerint egy 5 éves kontaktusról lett volna szó, aminek első két évében $30 milliót, első 3 évében pedig $42 milliót kereshetett volna. Hogy mégis a $12,1 milliós franchise taget választotta, az hasonló lehet mint Cousins esete ugyanebben a témában: a garantált tartalom.

 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a garantált tartalmakon nem tudtak egyezségre jutni a felek, ezért esett kútba a szerződés. Az nem derült ki, hogy ebben a szerződésben mennyi lett volna a garantált tartalom, de a jelek szerint nem sok, Bell pedig pontosan tudja, hogy milyen múlttal rendelkezik, és szeretné bebiztosítani magát. Na meg ott lebeg a szeme előtt Adrian Peterson 7 éves, $96 milliós szerződése is még 2011-ből, amit a liga legjobb futójaként megkapott 6 évvel ezelőtt úgy, hogy akkor még nem volt ekkora salary cap mint ma. Gyorsan tegyük hozzá, hogy az is nevetséges mértékű, $32 milliós garantált összeget tartalmazott. Bell szent harcként tekint arra, hogy általa elismerjék a kimagasló futókat, amire az utóbbi években nem igazán volt példa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!