Connect with us

Hír

Miko Grimes nem hülye picsa volt, hanem csak jó feleség

Miko Grimesszal korábban tele volt a média. Brent Grimes felesége ugyanis annyira átment full retardáltba, hogy a Dolphins kivágta a játékost. A nő most arról beszélt, hogy mindez szándékos volt, és csak a férjéért tette.

 

 

Miko szerint a Dolphins azt akarta, hogy Grimes – aki egyébként egy top corner – mondjon le a fizetése egy részéről, és ha erre nem hajlandó, csak akkor vágják ki, amikor már a többi csapat elköltötte a cap space-szét. A játékos már a visszavonulást fontolgatta, de a nő ezt nem hagyhatta, és átment idiótába.

 

Először is ingyenélőnek nevezte Ryan Tannehillt (érezzük az iróniát?) és lehülyézte a szurkolóit. Majd felsorolta, hogy milyen nagyszerű játékosok vannak a csapatban, mint Suh, Grimes, Miller stb, és mégis pocsék a csapat, mert hát Tannehill. Kifejtette, hogy a Dolphins soha nem lesz nagy, ameddig Stephen Ross a tulaj, Tannenbaum a GM és Tannehill az irányító. Később belsős infókat szivárogtatott ki, amit már nem bírt a csapat és kivágták Grimest.

 

Ez eddig még amúgy oké is (nem, de fogjuk rá), de azt vajon hogy magyarázza, hogy amikor Grimest leigazolta a Bucs, ő lezsidóznia Stephen Rosst? Főleg, hogy a Bucsot birtokló Glazer család is zsidó. Sőt, amikor Jay Glazer, aki többek között Brent Grimesnak is tart MMA edzést (tehát a nő ismeri személyesen is), szolidan megkérte a twitteren, hogy nyugodjon már le, Miko visszaírta neki, hogy “kapd be a f*szom”. Biztos csak túltolta a szerepét.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!