Connect with us

Hír

Darnold: Fölösleges miattam egy “Suck for Luck” projekt

Sam Darnold sok szakértő szerint potenciális 1/1 jelölt, tekintve, hogy jelenleg őt tartják a legjobb irányítónak a jövő évi draftra elérhető játékosok közül, de volt már ez Deshaun Watson is korábban, szóval ezek nem mind hihetőek. Darnold ráadásul nem is biztos, hogy jelentkezik a 2018-as draftra, hanem maradna az USC-n végzős évére is. Akárhogy is dönt, ő nem szeretné, ha miatta feladna egy csapat mindent.

 

 

Jelen állás szerint a Jets tűnik befutónak az 1/1-et illetően, tekintve, hogy a keretük nagy részét, beleértve a jó játékosokat is lecserélték, és még a kezdőirányítójuk sincs megnevezve. Ezt a szezont úgy néz ki beáldozták, cserébe jövőre egy raklapnyi költőpénzzel rendelkezhetnek majd a szabadügynök piacon, illetve egy elég magas draft pickre is nagy esélyük van minden körben jövőre. Adná magát, hogy kihúzzák a franchise irányítót Darnold személyében, a játékos azonban arra kérte a csapatokat, hogy miatta ne áldozzanak be egy szezont.

 

Nem gondolom, hogy bármelyik csapatnak fel kéne áldoznia értem mindent.

– mondta szűkszavúan.

 

Legutóbb erre a 2012-es drafton láthattunk példát, amikor a “Suck for Luck” hadműveleten belül ment az Indianapolis Colts az 1/1-re, hogy kiválassza Andrew Luckot. Luck egy korszakos tehetség volt akkoriban, ez Darnoldra már nem igazán mondható el, de hát abból kell főzni ami van. Ha Darnold végül nem jelentkezik, még mindig lesz pár franchise irányító kaliberű játékos, kérdés, hogy őket megéri-e majd ilyen magasan kiválasztani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!