Connect with us

Hír

Ray nagyjából 6-8 hetes kihagyásra számíthat

Nem csak Baltimore-ban kerülnek napról napra az oldalvonal mellé a kulcsjátékosok. Ezúttal a Denver Broncost érte nagy veszteség, ugyanis nagyjából két hónapig nélkülözniük kell a pass rusher Shane Rayt.

 

 

A harmadéves játékosnak ez lehetett volna az első olyan éve, amit kezdőként tölt el Von Miller túloldalán, azonban a szombati nap folyamán meg kell műteni a csuklóját, aminek következtében 6-8 hét kihagyás vár a játékosra, mondta el a csapat vezetőedzője, Vance Joseph pénteken a The Denver Post egyik újságírójának.

Ray tavaly egészen elképesztő szezont produkált, másodévesen 16 mérkőzésen 8 sacket és 48 tackle-t mutatott be, DeMarcus Ware visszavonulásával pedig állandó kezdőként számolt vele a vezetőség az ősztől kezdve. Erre azonban úgy tűnik, hogy várni kell, ugyanis a teljes preseason programot valamint az alapszakasz első hónapját is ki kell hagynia.

A korábbi első körös játékos kiesése azért is problémás, mert az a Shaq Barrett, aki Ray első számú helyettese lett volna a poszton csípősérülést szenvedett korábban és habár már a felépülés fázisában van, visszatérésének időpontjáról egyelőre semmi konkrétumot nem tudnak elmondani az orvosok és a csapat sem. Így nem meglepő, hogy Joseph szeretne még egy pass rushert a rosteren tudni, amivel kapcsolatban hamarosan le is ül tárgyalni a csapat general managerével, John Elway-jel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!