Connect with us

Hír

Rhodes új szerződése már a héten meglehet

Xavier Rhodes a saját véleménye szerint az egyik legjobb corner a ligában, bár ezzel azért lehet vitatkozni. Az idei szezont mondjuk tényleg közel top szinten kezdte, de utána kissé visszaesett a teljesítménye és inkább a jó, de nem kiemelkedő kategóriát hozta. Ettől függetlenül még kaphat egy olyan szerződést, ami a legjobbaknak jár.

 

 

Statisztikailag Rhodes tavalyi szezonja volt a legjobb (a játékot tekintve első két éve talán jobb volt): 11 leütött passz, öt interception, 52 tackle és Pro Bowl cím. Ez elég arra, hogy egy igen zsíros szerződést leakasszon magának, főleg, hogy újonc szerződésének utolsó évébe lép (ami nem mellesleg 8 millió dollárt fizetne neki).

 

A 2013-as 1/25-ös, ha most kapna szerződést, valami olyasmire számíthatna, mint Stephon Gilmore. A 13 millió dollár/év lenne számára a reális, vagy legalábbis ennek a környékén, ami már közel top5-ös fizetés a posztján. Ráadásul a Vikings is elég jól áll a fizetési sapkával, illetve most kapott 4 éves, 58 millió dolláros szerződést a pass rusher Everson Griffen is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!