Connect with us

Hír

“Egy fekete és egy fehér srác között is lehet örökké tartó barátság”

Ahogy tavaly, úgy idén is ellepi a sajtót a himnusz alatt tiltakozásukat kifejező játékosok az előszezon találkozók során. Az elmúlt nyáron Colin Kaepernick indított térdelés azóta már nem ritkaság, egyre több, javarészt fekete játékos üli végig a himnuszt, kifejezve nemtetszésüket a feketékkel való bánásmód ellen. Legutóbb Michael Bennett nyilatkozta azt, hogy jól esne nekik, ha a fehér játékosok is támogatnák őket, azóta erre is láthattunk több jelenetsort.

 

Carr és Mack a kép közepén látható

 

A Vikings-Seahawks találkozó előtti himnuszon a már említett Bennett ismét ülve maradt, már a vállára tette a kezét a nemrég hosszabbító (fehér) center, Justin Britt, kifejezve ezzel támogatását csapattársa tiltakozásában. A kép bejárta az internetet, és számos játékost megindított, köztük a Raiders irányítóját, Derek Carrt is. Az immáron legjobban fizetett irányító a Raiders éjjeli meccsén csapattársa, Khalil Mack vállára tette a kezét a himnusz alatt, így fejezte ki támogatását a tavalyi Év Védőjéért.

 

Teljesen természetes dolog, hogy egy fekete és egy fehér srác, akik különböző helyekről érkeztek, együtt nőnek fel, szeretetben élik mindennapjaikat, és örökké tartó barátság alakul ki köztük.

– mondta a tette miértjéről Carr.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!