Connect with us

Hír

A Lions hosszabbított Jim Caldwellel

A Detroit Lions több évre meghosszabbította a vezetőedző Jim Caldwell szerződését, akinek a kontraktusa idén járt volna le.

 

 

Caldwell 2014-ben érkezett a csapathoz, ahol első évében rögtön rájátszásba vezette a csapatot. Azonban Joe Lombardi kinevezése hatalmas hiba volt tőle, az elit védelmet sikerült lenullázni egy pocsék támadókoordinátorral, pedig volt potenciál abban a csapatban. Ebbe egyébként majdnem bele is bukott, a Lombardi féle impotens játékhívások miatt is 1-7-tel kezdett a csapat, így a támadókoordinátor mellett az elnök Tom Lewand és a GM Martin Mayhew is ki lett vágva. Caldwell azonban a helyén maradt, Jim Bob Cooter kinevezése pedig bejött, végül 7-9-cel zárt a Lions.

 

2016-ban aztán sokak meglepetésre megint összejött a csapatnak a rájátszás, nagy kár, hogy a szezon végére megsérült Matt Stafford. Ennek ellenére Caldwell bizonyított a vezetőségnek, hogy alkalmas az állásra (a kiváló DC Teryl Austin például az ő felfedezettje), hisz idén 2-0-val kezdett a csapat, ami az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb Lionse.

 

Állítólag egyébként már hónapok óta alá volt írva az új szerződés, csak Jim Caldwell és a GM Bob Quinn eddig nem érezte fontosnak bejelenteni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!