Connect with us

Hír

Hosszabbított cornerbackjével a 49ers

K’Waun Williams az idei szabadügynök piacon érkezett a 49ershez a 2017-es szezonra, de elég volt neki három meccs is ahhoz, hogy ez az együttműködés hosszú távra is biztosítva legyen. A 9ers ugyanis meghosszabbította szerződését 2020-ig.

 

 

Williams főként nickel felállásoknál van fent a pályán, így nem neki van a legtöbb snapje a cornerbackek közül. Idén még nem kaptak róla TD-t, ellenben engedett yardokban már nem ennyire hatékony (a Pro Football Focus szerint az egyik legrosszabb a slot cornerbackek között), és ráadásul nem is tudja az elkapás pillanatában levinni a földre az ellenfelet. Mégis, John Lynchék látnak a fiatal védőben fantáziát, ezért nyomban az orra alá toltak egy új szerződést.

 

Amióta csatlakozott hozzánk, minden olyan dolgot megtestesít, amit én elvárok a játékosaimtól. A pályán a versenyszellem látszik rajta, a pályán kívül meg a kíméletlen profizmus, az ilyen játékosokat szeretem. Napról napra fejlődik, és szerettük volna, hogy az építkezésünk része legyen, így nagyon örülök, hogy megszületett az egyezség.

– mondta John Lynch, a csapat general managere.

 

És akkor a piszkos anyagiak! Természetesen nem kell rekord szerződésre gondolni az esetében, egy nagyon korrekt kis megállapodás született a felek között. Williams $10 milliót kap a következendő három évben, amiből $5 millió garantált. Ezzel egyébként 16 játékossal van szerződése a csapatnak 2020-ig, vagyis az építkezés jelei már most látszódnak a csapaton belül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!