Connect with us

Best of

Best of College Football 2017 – Week 10

Felkelsz vasárnap reggel, rájössz, hogy nincs londoni meccs és azt hiszed, hogy semmi jó nem fog veled történni este 7-ig. De ez nem igaz! Összeszedtük neked, milyen vicces, káprázatos és kuriózum számba menő jelenetek történtek az egyetemi foci tizedik játéknapján. A srácok megint gondoskodtak róla, hogy jó kedvünk legyen!

A hét elkapása #1

Az UCLA elkapója, a másodéves Theo Howard sok “Odell Egykezesek Válogatást” nézett, melynek meg is lett az eredménye. Egy láb benn volt, ez az egyetemen elég. Szép elkapás.

 

A hét kipattintott bírója

Az NCAA-ben igyekeznek majmolni Ed Houculit, de nem olyan egyszerű az. Azért szép próbálkozás, jár a gratula!

 

A hét havas(!) jelenete

Igen, a Wyoming cs Colorado State meccsen már havazott. A jelenetsor főszereplője Austin Conway, aki éppen robogott az endzone felé.

 

A hét punt return TD-je

Dante Pettis már párszor szerepelt ebben a rovatban a visszahordásaival. Újra bekerült, hiszen az idei kilencedik punt utáni visszahordásból elért hatpontosával egyetemi elsőosztályú rekordot állított fel. Eszméletlen a csávó, az amerikai azt mondaná: ” has some lightning in his feet”.

 

A hét interceptionje

Joshua Jackson nem gyenge teljesítménnyel rukkolt elő az Ohio State ellen, ugyanis három interceptiont szerzett J.T. Barrett átadásaiból. A harmadik egészen fenomenálisra sikerült, mondhatjuk azt is, hogy nem e világira. WOW!

 

A hét ütközése

Nem sok olyan ütközést lehet látni, ahol az egyik játékos visora miszlikekre törik. A Notre Dame futója, Deon McIntosh szaladt iszonyatos erővel Ja’Cquez Willams karjai közé, majd megtörtént, amit tényleg ritkán tapasztalhatunk. BAMM!

 

A hét szurkolója

A bajnoki reményeket kergető Ohio State egy irdatlan nagy pofonba szaladt bele az amúgy nem túl veretes, nem is kiemelt Iowa ellen. 55-24-re kapott ki a Buckeyes, amit a szurkolók sem díjaztak. Pedig milyen faszán beöltözött ez a tag!

 

A hét erőfeszítése

A Colorado-Arizona State meccsen a hazaiak futója, Eno Benjamin mindent elkövetett, hogy TD-t szerezzen, Spin move, izmozás, seggre fejelés, volt minden ebben a futásban. Megérte, hiszen egy hatpontost szerzett.

 

A hét targetingje

Ilyet még biztosan nem láttál: az irányítót állították ki targeting miatt. A másodosztályú Northern Arizona QB-ja, Case Cookus egy trükkös játék után úgy blokkolt meg egy védőt, hogy a fejét támadta. Ez bármennyire nem volt nagy ütés, a szabályokkal szembe ment, repült a sárga zászló, majd Cookus is.

 

A hét jutalma

A Miami Hurricanes játékosai labdaszerzés után megkapják a Turnover Chaint, a Colorado State Rams védői pedig ezt továbbfejlesztve, Turnover Beltet, azaz övet kapnak. SWAG van mindenhol. Mindenhol is.

A hét gátfutása

L.J. Scott A Michigan State futója csendesen kezdte a szezont, de ahogy nőtt a tét, a kedve úgy lett kevésbé sötét. A Penn State ellen pedig nyomott egy földöntúli gátfutós mozdulatot, ezzel alázva a védőjét. Amúgy rá érdemes figyelni, nem rossz prospect.

 

A hét fordítása

Az Ole Miss ezzel az utolsó másodperces TD-vel fordította meg a mérkőzés a Kentucky ellen. Benn volt a lába? Biztosan? A videó alapján igen. Az extra ponttal pedig 37-34-ra nyert a Rebels.

 

A hét megdorgálása

James Franklin, a Penn State edzője egy nagyon korrekt ember, hiába kapott ki a csapata, elvárta a játékosoktól, hogy megadják a tiszteletet az ellenfélnek. Nem kis sprintet vágott le, hogy visszazavarja a játékosát a pályára. Respect.

 

A hét(/év) királya

Ő nem más, mint Baker Mayfield. Ennyi kommentár elég. Na jó, beszúrom még azt is, hogy az Oklahoma State védelme nem védelem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!